Uruguay mitől olyan menő hely?
Sosem volt es soha nem lesz.
Ha Del-Amerikarol beszelunk akkor a legjobb letelepedesi hely mar sok eve Ecuador, a legkonnyebb ott megelni a kulfoldieknek.
Argentina es Chile a ket orszag ahol igazabol europais stilust lehet talalni es a boraszatukkal vilagszinvonalon allnak.
Brazil? jol tudnak focizni.
Columbia? az utobbi evekben kezdik felkapni, allitolag sokkal biztonsagosabb mint az atlagember gondolna.
A tobbi orszag szinte nem is letezik.
Én meg azt tenném hozzá,hogy Columbia drogközpont.
Egyébként esetleg a táj szépsége miatt lehet turisztikai központ.Más miatt aligha.Egész Dél-Amerikát szerintem főleg a tájak,különelges városok miatt lehet különlegesnek tartani és csoporttal(szóval minél biztonságosabban) felkeresni,ott letelepedni szerintem nem szabad.
Illetve,mint tudjuk,egész Amerika inkább csak egy sláger a semmiért.Én tuti nem mennék oda (örökre,de dolgozni se annyira),max turistaként,az előbb említettek miatt.
Régen elmúlt már az az idő, amikor Uruguay-t Dél-Amerika Svájcának nevezték.
Nem tudok róla, hogy menő ország lenne, az amerikai milliomosok egy részének van tengerparti nyaralója Punta del Estében, kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!