Kezdőoldal » Utazás » Dél-Amerika » Keresek olyat, aki Colombiában...

Keresek olyat, aki Colombiában él! Infók?

Figyelt kérdés

Ez elég béna lett, de ahogy akartam, nem engedte, szal:

Olyan emberrel szeretném felvenni a kapcsolatot, aki Colombiában él, de Magyaroról ment ki valamikor, vagy olyat is, aki huzamosabb ideig élt kint valami miatt.

Szeretnék pár közvetlenebb infót aztán majd privátban a körülményekről, sok mindenről.

(sőt, az is írjon nyugodtan, aki nem járt ott, de vmi miatt vannak mélyebb ismeretei az országról!)

köszi

2014. febr. 15. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Sokaig nagyon rossz hire volt Colombianak. Par eve elindult egy tendencia, tobb es tobb iras jelenik meg arrol hogy a legtobb kornyek biztonsagos es ajanljak a letelepedest az orszagban.

[link]

Colombia deli szomszedja Ecuador mar fel evtizede minden evben a vilag elso szamu letelepedesi helye. Sok norveg, nemet es amerikai vandorol be, mert konnyu elerni legalis statusz. Raadasul a fizetoeszkozuk az amerikai dollar es Miami csupan 4 orara van repulovel.

A helyiek baratsagosak, az eghajlat egyenletesen meleg a Csendes Ocean menten vagy kellemesen mersekelt a hegyekben. Az arak alacsonyak, az ingatlanok olcsok es nem utolso sorban a del-amerikai holgyek tobbsege egzotikus es gyakran helyes, csaladias es ragaszkodo.

2014. febr. 15. 17:09
 2/3 A kérdező kommentje:

és az árszínvonal milyen?

pl Magyarországhoz viszonyítva mennyire drága vagy olcsó egy olyan középszintű életszínvonal?

na meg a másik, hogy a legális letelepedés feltételei alatt mit értesz? esetleg ismered őket pontosan? érdekelne!

2014. febr. 15. 21:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem irhatsz, most is itt vagyok, Kolumbiaban.
2014. febr. 17. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!