Itt vagyok jelenleg nyaraláson Braziliában. Rio De Janeiroban vagyok. Szerintetek érdemes befizetni egy favelra túrára?
Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 19:56
1/7 anonim válasza:
Ha ott vagy, miért nem kérdezed meg a helyieket??
2/7 anonim válasza:
Hát ha akarsz nyomort látni, és attól rettegni, hogy mikor rántják ki a füledből a fülbevalót, akkor igen. Egyébként nem.
3/7 anonim válasza:
Nem beszel ott senki magyarul?
While drug dealing, sporadic gun fights, and residual control from drug lords remain in certain areas - kb erre szamitsz a FAVELA latogatasnal.
Elotte vegyel eletbiztositast.
4/7 anonim válasza:
Ha nem troll a kérdés és egy piripócsi 15 éves zsebhungarista vagy, akkor miért nem más utazókat vagy a szervezőket kérdezed meg?
Előtted már jó eséllyel ezrek, tízezrek megtapasztalták az élményt és a google (meg a tripadvisor, netán a wikivoyage) a barátod.
Az, hogy itt mit írnak neked tatabányai panelprolik nem igazán segít neked.
5/7 balkalolka válasza:
Inkább qrvázz, jók és olcsók a brazil bulák.
6/7 anonim válasza:
shanty town az kb. olyan mint a miskolci rézboru telep ...inkabb menjetek furodni
7/7 A kérdező kommentje:
tudom mi az , ha rám értetted már voltam fürdeni :DDD
2014. febr. 8. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!