Külföldön dolgoztam 2 évig. Van pénzem, beszélek angolul, de belefáradtam ezekbe az átlagos napokba, a minden napos munkába. Szeretnék pár évet bulizással tölteni még fiatal vagyok. Valaki tud olyan helyet (Pl. Costa Rica, Mexico, Panama, Venezuela stb.) ahol sok a fiatal ugyan ilyen szándékkal, a megélhetés olcsó és egész nap, egész évben csak buli szörf, csajok stb?!
Az hogy a megélhetés olcsó az relatív, nem tudom, hogy neked mi az olcsó. Egyébként ez elég kevés helyre igaz. Pl a Balatonnál az. Buli, csajok, stb? California
2013. okt. 31. 21:20
2/8 anonim válasza:
Mexikót felejtsd el, ott nagyon súlyos bűncselekmények történnek, veszélyes ország. Bolívia is. Latin-amerikai országba semmiképpen nem mennék úgy, hogy nincs ott ismerősöm, aki kiismeri magát. Én is Kaliforniát javasolnám, biztos van rengeteg hely még a világon, de alaposan tudakozódj az országról, közbiztonságról is, ne csak a kérdésben feltett szempontok vezéreljenek. ;-) A kaliforniai sivatagot autóval át lehet szelni, többedmagaddal fiataloknak való kalandos élmény, mint a filmeken...
2013. nov. 2. 22:24
3/8 anonim válasza:
Én egyértelműen Ausztráliát javaslom. Az a világ legszínvonalasabb kontinense, és igazi szörfparadicsom.
A bulit, meg a csajokat nem is említve :) Oda érdemes elmenni.
2013. nov. 4. 18:21
4/8 anonim válasza:
Ausztráliát Tanzániával együtt is megnézheted. Vagányság ide-vagy oda, magas faktorszámú krémet használj, a kontinens fölött vékony az ózonréteg, nagy a bőrrák veszélye. Útközben singapur-ban megéri eltölteni pár napot...
2013. nov. 4. 22:06
5/8 anonim válasza:
Es Balit se hagyd ki!!!!Az egy igazi paradicsom!:)
2013. nov. 7. 18:51
6/8 anonim válasza:
Elozo vagyok!En voltam mar Panamaban, Costa Rican es Mexicoban, ezek kozul egyertelmuen Mexikot ajanlanam, mert gyonyoru, a kajajuk ellenallhatatlan, de ha nem turistaovezetbe mesz (ami mar annyira nem olcso), akkor nagyon-nagyon veszelyes!Egy mobiltelefonert vagy egy nyaklancert siman leszurnak nappal, a nyilt utcan!Rendorokre ne szamits a korrupcio miatt, szoval, a kutya nem fordulna meg, ha segitsegert kiabalnal!
Costa Rica es Panama meg rosszabb (ott nagyon sok a feka).De, mindezek ellenere gyonyoru helyek, bar en voltam olyan reszen is (Panamaban Limon, Costa Rican Colon varosaban), ahol olyan erzesem volt, mintha valami haborus robbantas utan lenne az egesz "varos"...Nagyon gaz volt...
2013. nov. 7. 18:56
7/8 anonim válasza:
Ausztriában, Németországban elég jó az életszínvonal.
2013. nov. 14. 22:17
8/8 anonim válasza:
Ha van pénzed és olcsón akarsz éli akkor Magyarország a jó választás!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!