A karibi térségben nyaralni menni hova érdemes?
Mi tavasszal Jamaican voltunk. Gyönyörü és egy álom utazás volt.
Karibtérségröl jó tudni, hogy elég nagy a szegénység. De sok gyönyörü hely van és szinte mindegyik része szép. Mi jamaikát azért választottuk,mert az egyik legszebb sziget ami elérhetö áron van. Elég sokat kirándultunk is, egy 5 csillagos szállodában voltunk all inclusiv , gyönyörü volt. Pl dominikára nem nagyon akartunk menni.akis antillák meg nagyon drága.
Mexikóban voltam már kétszer. Csodálatos volt. Most Jamaicaba megyünk hétfőn. Az is biztos szép lesz.
Dominikát nem ajánlanám. Akkora a szegénység, hogy a turistákat gépfegyverrel őrzik a tengerparton a lakosságtól, mert bejárnak lopni a hotelbe.
Viszont, ha ilyen helyre mentek, mindig all inculisive ellátást kérjetek. Sokkal olcsóbban jön ki, mintha nektek kellene külön fiztetni a kaját. És ne feledkezzetek meg a napkrémről. Nekünk naponta elfogyott egy-egy tubus, pedig 75-80 faktorosat vittünk mindig. És ha ezt a szállodában kell megvenni, akkor nagyon dárga.
Mi már háromszor voltunk Kubában, nagyon szép a strand Varadero-n, jó a közbiztonság, érdekes ország, sok a látnivaló. Az utazási irodák mindig január-február-március hónapokat nyomatják, de nem túl jó az időjárás ilyenkor, esténként gyakran 15 fokig is lemegy a hőmérséklet.
Kubába április-május környékén éri meg menni, mert ekkor a legolcsóbb minden és az időjárás is a legkedvezőbb.
Mi voltunk Martinique-on, Curacaon és Arubán.
Egyik jobb mint a másik! a karib térségben nincs rossz hely. Napsütés, égszínkék tenger, hőség, tengerbe lógó pálma, GYÖNYÖRŰŰŰŰ
nekem Aruba tetszett a legeslegjobban!
Jamaica (Y) Raszta oh yeaaaaaaaah. <33
Én már voltam Jamaicán iszonyatosan jó hely :)
Brazília se rossz de nekem az nem jött be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!