Kezdőoldal » Utazás » Dél-Amerika » Mennyire bisztonsagos Del...

Foreverinlove kérdése:

Mennyire bisztonsagos Del Amerikaban egyedul utazni? Foleg hogy lany vagyok!

Figyelt kérdés
Juliusban van 2 hetem szabim s gondoltam meglatogatok egy ismerosom Chile-ben. De, ha mar olyan messze elmegyek gondoltam megallhatnek Buenos Airesben vagy Braziliaban... vagy egy nagy vagyam elmenni Peruba a Machu Picchu-hoz!
2013. máj. 24. 17:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem akarok bunkó lenni, de miért nem a chilei ismerősödet kérdezed? Valószínűleg, aki Dél-Amerikában ÉL az jobban tud neked válaszolni mindenféle kérdésre, mint itt vadidegen, arctalan emberek, akik lehet sose jártak ott és mindenféléket mondanak. (Most ezzel nem arra célzok, aki szerint kell spanyolul tudni, de sose lehet tudni milyen válaszok jönnek majd még)
2013. máj. 24. 21:57
 12/14 A kérdező kommentje:

Teljesen tisztaban vagyok, hogy mindent 2 het alatt nem fogok tudni meglatogatni! Buenos Aires annyira nem bizgeti a fantaziam, csak hogy odaig ingyen tudok utazni. S persze egy uttal mar gondoltam 2 napot ott is tolthetnek...

A chilei ismeros az egy aranyos holgy akit netten ismertem meg spanyol tanulas kozben. Ot hiaba kerdem, mert soha nem utazott ki az orszagabol. Annyi tuti, ha Santiagoba elmegyek hozza, ott o majd segit nekem. O legalabb beszel angolul. Csak a tobbi helyekre voltam kivancsi.

2013. máj. 26. 10:51
 13/14 Eszter077 ***** válasza:

Én egyedül nem mennék, főként, hogy lány vagy. Voltam Peruban többször is, de én a perui ismerőseimhez mentem és velük mentem mindenhova, nagyon féltettek, egyedül nem is igazán mentem sehova, csak nappal és a fővárosban, biztonságos környéken. Peruban egyáltalán nem beszélnek angolul, csak nagyon kevesen, úgyhogy a spanyol nyelvtudás kell.

De ha csak két heted van, inkább Chile-t nézd meg, Valparaíso nincs messze Santiagotól és nagyon szép híres, történelmi város. Valamint ha van rá lehetőséget, akkor elutazhatnátok Patagóniába is, gyönyörűszép.

2013. máj. 29. 14:48
 14/14 LilikeHelloKitty válasza:
a barátnőm ott lakik,és naponta-hetente irja,hogy megvertek-elraboltak-megerőszakoltak valakit
2013. máj. 31. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!