Nagyon szeretnék Comptonba költözni! Megéri e?
Figyelt kérdés
Szoval a legjobb barátom Comptonba lakik tisztában vagyok vele hogy abszolút nem biztonságos de ez nem érdekel!Oda költöznék hozzá 10-20 évig az hogy mi lenne a munka nem beszélhetek!A bandákkal tisztában vagyok ismerek is tagokat!Szoval szerintetek ki mennyjek?Mert )zeretem Comptont és Dr.Dre pár utcával arrébb született.Szerintetek megéri kimennem?Volt már kinnt valaki?2013. márc. 30. 23:21
11/17 problem3girl válasza:
1.Előbb tanulj meg írni.
2.Ott megfognak ölni te seg*fej.
13/17 anonim válasza:
Mit lehet szeretni Compton -ba te idióta? Jah az N.W.A klippekben én is szeretem meg a filmekben, de biztos ki nem mennék oda.
14/17 anonim válasza:
nagyon kellemes hely Compton, en regen elek itt. Sajnos a helyi accentus nagyon nehezen akar bejonni
15/17 anonim válasza:
apro problemak persze mindig vannak. Regebben problemam volt auto biztositast kapnom, (zip code 90220) de miota kerekek nelkul negy teglan all az utcan semmi gond
16/17 anonim válasza:
Tudjatok ti, hogy Comptonban meg soha nem havazott?
17/17 anonim válasza:
"Oda költöznék hozzá 10-20 évig" ja mert ez így megy ám pistike.gondolsz egyet aztán kimész. elöbb nézegessed meg ezeket a szavakat: zöld kártya,vízum,letelepedési engedély,letelepedési feltételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!