Milyen messze vannak egymástól az Amerikai Virgin szigetek és Britt Virgin szigetek?
Ott vannak egymás mellett a karibi térségben. A 2 főváros között kb 40 km van légvonalban. Az amerikai virgin szigetek fővárosa Charlotte Amalie a britté pedig Road Town.
Mivel egymáshoz közel vannak ezért a természeti adottságaik is közel azonosak, maximum a kulturális örökség és épitett környezetben lehet eltérés. A szépség pedig mint tudjuk relativ.
Ha ezt meg tudod nyitni akkor azt is xd írtam is hogy egy böngészőbe ültetett programról van szó. Több eséllyel tudod azt megnyitni mint a gyk t!
Mind1 igazából nem veszekedni akartam mint azt az első üzenetemnél is leírtam. Nem értem mi ez az oltás kifejezés használat, mikor semmi köze nem volt hozzá!! Én ezzel csak jót akartam! Úgy veszem észre te szimplán csak kötekedni akarsz. Folytasd ha gondolod, innentől lesz*rom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!