Volt már vki innen Kubában?
Nekem pozitív élményeim voltak, Havannában voltam illetve a Varaderon. Utóbbi szokásos nyaralóhely.
Havanna nagyon klassz - jellemző vonás a város letűnt bája. Biztonságérzetem rendben volt végig.
A repülőút az nem rövid én könyveket vittem anno az útra. Ki lehet bírni, még úgy is, hogy fél az ember a repüléstől. Esetleg 1-2 felest tényleg le lehet nyomni előtte-közben.
Januar vegen azaz nemreg voltam baratnommel, nagyon szep volt! Cayo Coco szigeten volt a szallodank, de berelt kocsival bementunk a foszigetre is. A varosok kicsit lepukkantak, de a karibi atlaghoz kepest egesz turhetoek. Az egesznek van egy hangulata egyebkent :) nekunk tetszett!
Mivel mar szamtalanszor repultem igy nem felek tole, de az elso elott en is aggodtam :) sokat nem tehettem, de felszallt a gep aztan nehany perc mulva megnyugodtam mert belattam, hogy nincs is mitol parazni.
Mi manchesterbol repultunk mert angliaban elunk, onnan majd 10 ora volt az odaut, vissza nem egesz 8 ora volt.
Udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!