Ki volt eddig Los Angelesben? Mit érdemes megnézni?
Én voltam Los Angelesben és San Francisco-ban.
SF sokkal szebb város. Bármikor visszemennék oda. LA-be egyszer jó elmenni, de nem oylan nagy szám. Nincs is olyan sok látnivaló.
Amit meg lehet nézni:
-Walk of Fame
-Hollywood Sign
-Universal Studios
-Venice Beach
-Santa Monica Pier
-Six Flags Magic Mountain (ha szereted a vidámparkokat. Életem legjobb hullámvasutain itt mentem.)
-Knott's Berry Farm (szintén vidámpark)
-Warner Bros (ha szereted a filmeket, sorozatokat)
-óceán part (hideg a vize.)
SF nagyon gyönyörű. Bérelj biciklit, és fedezd fel úgy is a várost. Tekerj át a Golden Gate hídon.
A Painted Ladies is szép. Menj cable car-ral. Nagyon buli.
Látnivaló még az Alzatraz, a városháza és a Unoin Square.
LA szerintem sem nagy szám
Santa Monica Beach-et én is ajánlani tudom, estleg Beverly Hillsen végigautózni. Amúgy egy lepratelep az egész... (Lehet köpködni, de estefelé kifogtuk a nyócker részét LA-nek, és ez eléggé megmaradt bennem.)
Los Angeles:
Griffith Park - tetejen az Observatorium. Ha lattad a Transformers elso reszet, akkor ezt az epuletet felismered.
Beverly Hills, Rodeo Drive - olyan uzleteket es aracedulakat latsz egy helyen, amilyet nem minden varosban talalsz meg. Tartsd nyitva jol a szemed, mert a hiresemberek surun latogatjak ezt a kornyeket.
Menj be valamelyik Sephora vagy Macy's uzletbe es kerd meg az illatszer reszen levo valamelyik holgyet hogy sminkeljen ki (felteve, ha no/lany vagy). Teljesen ingyen es bermetve megcsinaljak es ellatnak smink tippekkel.
Ugye csak veletlenul kerult a kerdesed a Del-Amerika kategoriaba..? :)
Egyebkent irigyellek titeket.. :) ha mesz, akkor jo utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!