Kezdőoldal » Utazás » Dél-Amerika » Szerintetek mit tennének?...

Szerintetek mit tennének? (érdekes)

Figyelt kérdés

HA mondjuk kiutaznák Peruba Chilébe vagy Uruguay vagy hasonló országba és azt mondanám ott valakinek hogy dolgozok nekik csak tartsanak el. 18 éves fiú vagyok sportos testalkat, barnás bőr fekete haj (nem cigány) tehát nem ilyen elveszett szemüveges kocka vagyok :D Megvan igazából minden sok haver bulik stb minden de másra vágyok , teljesen másra. Érdekel az ottani kultúra meg minden ahogy nézegettem az lenne számomra az ideális környezet . Mivel azért sok pénzem nincs , tanulni meg nem szeretek ezért jött ez az ötlet. Szerintetek?

Azok ne írjanak akik csak a szerintük vicces b*ziságaikat írják le hogy seggbek*rnak meg stb..

2012. júl. 16. 20:39
1 2
 11/12 Forrest014 válasza:
Menj csak! De később ne csodálkozz, ha sittre kerülsz kábítószer-csempészetért. Az ottani maffia pont az ilyen emberekre utazik, mint amilyen te is vagy. Ott csak a maffiózók élnek fényűző életet. Mégis milyen munkára gondoltál? Napi 12 óra gürizésre egy kokaültetvényen? Fizikai munkát itthon is találsz. Én azt mondom, hogy ne kockáztass...
2012. aug. 5. 14:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Értem én hogy jég hátán is megélsz, de nem érdemes meggondolatlanul olyan messzire...

Azért bizonyos ésszerű kereteket tartani kell.

Tényleg az a minimum, hogy ha tényleg érdekel akkor megtanulsz spanyolul és gyűjtesz pénzt legalább egy 2 hetes kinti nyelvtanfolyamra. Ez csak az egyik lehetőség, de van még sok pl coaching. Több ilyen nemzetközi oldal van már, egyet tudok linkelni ha érdekel.

Na meg az is minimum hogy utánajársz az ottaniak életének, gazdasági helyzetének, viszonyainak és esetleg olvasol a szokásaikról is, szóval nem kell óriási irodalmakat elolvasni róluk, de minimális szinten tisztában kellene lenni a dolgokkal és akkor nem gondolnád azt hogy lehetséges oda kimenni minden tudás nélkül valakihez dolgozni. Az nem Anglia, hogy lépten nyomon baby sittereket keresnének.

Érthető hogy másra vágysz és kalandvágyó vagy, de így belevágni nem csak veszélyes, de butaság is.

A spanyol az nem nehéz nyelv amúgy, ha pl itt elkezded tanulni és 1 évig tanulod és addig gyűjtesz kinti nyelvtanfolyamra vagy akár pl coaching vagy más lehetőséget keresel a kiutazásra az már ésszerűbb.

Addig pedig közelebbi helyeken is kalandozhatsz pl ott van Erdély, érdekes hely rengeteg programmal, még csak más nyelvre sincs szükséged, mivel sok a magyar és a pálinka.

2012. nov. 27. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!