Nagyon szeretnék kimenni Amerikába de tudom jelenleg nem nagyon lehet letelepedni mint állampolgár de ha mégis hogy lehet?
Kedves utolsó válaszoló. Nem olvastam végig a szösszeneted, mert hülyeség (részben) Szép ötlet, hogy itthon kell maradni, és harcolni az ideológiáért, de abból nem tudod eltartani a családod, nem vehetsz házat-lakást-kunyhót-ólat, mert egyszerűen egy életre eladósodsz.
Ellenben külföldön meg lehet élni a fizetésből, sőt, félre rakni is marad. amit késöbb tőkeként felhasználhatsz családalapításra.
Én ezért jöttem el Magyarországról, mert ott középvezetőként küszködnöm kellett a megélhetésért, albérletben. itt részmunkaidőben dolgozom, konyhán, kifizetem a kis szobámat, van egész hónapban mit ennem bőségesen, fizetem otthon a hiteleimet. És még mit??? Elmondom. Teszek félre pénzt! mert van miből! heti 180€-s fizuból! Na ezért nehéz otthon a "harc", mert megdögölhetsz havi 120.000-ből, és sokan kevesebből is élnek.
A Kérdező Kérdésére válaszolva: Amerikaa kontinens, van ott olyan hely, ahova nem kell Zöldkártya, Ha USÁra gondolsz, az nagy fa, nagy fejsze kell, amit belevághatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!