Ajajaj. Husveti szigetek. Mijenek a valosagban. Sajat tapasztalat?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 22:04
11/24 anonim válasza:
Oké? és melyik nyelvben kezdődik (néha) a mondat kisbetűvel?
12/24 anonim válasza:
Erre sikerült egy kérdőjelnek becsúszni....
13/24 anonim válasza:
Ha szőrözni szeretnék, az sem egy sziget, hanem van a nagy sziget mellett valami picurka is.
A sziget történetében nagy ökológiai katasztrófákat tételeznek fel. Először is a betelepülőkkel érkezett patkányok kiirtották a madarakat. Másodszor is az emberek addig vagdalták ki a fákat, amíg nem maradt csónaknak való.
Nemhogy nem tudtak elmenekülni a kopár szigetről, hanem még halászni sem tudtak kihajózni.
14/24 anonim válasza:
szegény kérdezőnek a sok félnótás gyökér paraszt jól elmagyarázta hogy milyenek a Húsvét-sziget(ek), miért nem inkább a betonba köttök bele? amúgy meg lehetne éppen szigetek is mert tartozik a főszigethez még három apróbb sziget is, csak a méretük miatt elenyészőek
15/24 A kérdező kommentje:
utolso, kösz hogy kialltal ertem.
2012. febr. 15. 18:08
16/24 ekeke válasza:
merakkor, ha kiáll érted, nem lesz bajod.
És mi az érdekes a húsvétiakban? Én azt tapasztalom, hogy itthon a legérdekesebb. Minél távolabbról jön valaki, annál érdekesebb neki Magyarország. Akkor minek menjek bárhová?
17/24 A kérdező kommentje:
ha nemtudsz valaszt adni, minek jöttel ide?
2012. febr. 20. 12:21
18/24 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen származású vagy? Csak mert mondtad, hogy nem magyar...
19/24 A kérdező kommentje:
ukran
2012. febr. 24. 07:41
20/24 anonim válasza:
én is imádom ezeket, tengerpart, pálmafák:D oda vagyok értük! :D Hawaii-ra egyszer mindenképpen el akarok jutni *-* <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!