Kezdőoldal » Utazás » Dél-Amerika » Hogyan van ez Los Angelesben?

Hogyan van ez Los Angelesben?

Figyelt kérdés

Utána olvastam már pár dolognak, de kellene egy kis segítség! El szeretnék jutni Hollywood Hillsbe megnézzi a hollywood felíratott, Los Angeles központjába vagy valahol Hollywood részén szeretnék foglalni szállodát, 2 fő részére/6éjszakára. Lehetőleg olcsót!

Hogyan van a taxi ára?

Mennyi a metrójegy és az honét-hova visz?

Valami olcsó repülőjegy? oda-vissza Magyarországról?

Nevezetes látnivalók?

Olcsó szupermarketek, éttermek, ruhaboltok?

Sztárok házai?

18 évesen felnőttnek számítok Amerikában?

Mennyi a repülő balesetek száma? Félek, hogy lezuhannánk.. :( stb.

2012. jan. 8. 11:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Basszus és az ilyenek eljutnak LA-be...Minden vágyam hogy eljussak oda, de nekem persze soha nem fog összejönni.
2012. jan. 8. 14:21
 12/17 anonim ***** válasza:

Úgy beszéltek, mintha olyan elképzelhetetlen lenne, hogy vízum kelljen...

Egyrészt nemrég még szükséges volt.

Másrészt most is az, ha nincs valakinek újfajta útlevele.

Harmadrészt, ha így mennek itt tovább a dolgok, a végén még visszaállítják.

Szóval, oké, a Kérdező tévedett, nem tudott a viszonylag új szabályról, és???? Azért kérdezte meg, hogy jól tudja-e, hogy válaszoljunk, ha esetleg mégsem úgy van, ahogy gondolja.

Ha pedig nem tud vagy nem akar valaki válaszolni, akkor ne is írjon. Szerintem. Utálom ez az állandó kioktatást, ami itt megy.

2012. jan. 8. 14:37
 13/17 A kérdező kommentje:
Képzeljétek utána nézztem már a repőlőjegy áraknak is! 200.000 forintért találtam, oda-vissza! Illetékkel együtt. Szállodát is találtam, külvárosba olcsóbban ami 80.000 ezer forint /Santa Monica/. A metró árát is megnéztem már 1,5$=300 forint kb.
2012. jan. 8. 14:40
 14/17 A kérdező kommentje:
Igaza van az előttem hozzászólnak! Nem kell a kioktatás! Ha ennyire tudja valaki, hogyan mi van akkor lehetne annyi embersége, hogy nem kioktat hanem tanácsot ad, segít! Inkább akkor ne is szólj hozzá a témához, ha nincs egy-két jó szava a kérdezőhöz.
2012. jan. 8. 14:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Én 2 hetet voltam LA-ban. Mi érdekel még?

Repjegyet minél hamarabb foglalad le, mert drágább lesz.

Mi American Airlines honlapján találtunk a legolcsóbbat.

Ha szereted a vidámparkokat akkor ott a Six Flags és a Knott's Berry Farm.

Mi vettünk Go Los Angeles Card-ot. Azzal csomó helyre ingyen be lehet menni. A kártya viszont nem olcsó, de ha sok helyre bemész vele akkor megéri.

Olcsó kajaboltok: Wallmark

Az ilyen boltokban lehet kártyát csináltatni és akkor a legtöbb termék olcsóbban van, mint nélküle. Ki kell tölteni egy ívet. 5 perc alatt megvan, utána adnak is kártyát.

Kedvenc helyeim: Jack in the Box, In and Out

Ezek olyanok, mint a Meki, csak sokkal jobb, mert nincs itthon. Változatosabb a kaja, teljesen más ízű, mint itthon. Ára az ugyaolyan. Van ahol 1 $-ért más kapsz hambit.

Mi a nyáron voltunk kinn családdal.

18L

2012. jan. 8. 16:19
 16/17 anonim ***** válasza:
az Wal-Mart...
2012. jan. 8. 16:30
 17/17 anonim ***** válasza:

Expedia.com on keresgelj. Gondolom az angol megy. Ha nem, akkor inkabb sporolj meg egy kicsit es tanuld a nyelvet.

Motel 6 vagy Super 8 motel vagy Travelodge helyeket keress, ezek altalaban olcsobbak. Santa Monica nem a legolcsobb hely (tudom, mert ott lakom), viszont kozel van a viz!

Hollywoodba busszal konnyu bejutni Monicarol, viszont a halivud jelhez nem megy tomegkozlekedes. Vagy taxival mentek, vagy befizettek egy kulon utazasra. Van olyan busz (altalaban a piros angol emeletes buszok), aminek a tetejere kiulsz es korebevisz a "sztarok" haza korul. Persze az epuletekbol qrva sokat nem fogsz latni, mert a legtobb elott eszmeletlen magas soveny van es kb. latod a kaput...

A Walmart tenyleg olcso, de az nincs Hollywoodban. Ami hwoodhoz kozel van, az Inglewoodban van, de az feka negyed, igazi getto. Ha fizetnenek sem mennek oda.

Ha megvan a szalloda, akkor konnyu megkeresni a gugli terkep segitsegevel az elelmiszer boltokat: Albertsons, Vons, Pavilions, Ralphs, Bristol Farms, Gelsons, Whole Foods (bar a WholeF eleg draga mert "divat", viszont van kulon hideg/meleg bar, ahol sulyra merik a kajat)

Hollywoodban van a Duna Csarda nevu magyar etterem, ha egy kis hazaira vagysz...

A gyorsettermek olcsok es laktatoak: Taco Bell, In n Out, Jack in the Box, Meki, Pollo Loco, Del Taco, Burger King stb.

Itt a loszi metro oldala: [link] buszok: [link]

Santa Monica busz: [link]

Olcso ruhak: Ross Dress for Less, Factory to you, de korulnezhettek a Salvation Army vagy mas ceg thrift store-jaban, ami az otthoni turkalonak felel meg, itt talalhatsz meregdraga designer cuccokat harmad aron.

Taxi Monicarol engem legutobb 32 dolcsiert vitt a repterre, de utkozben megalltunk a Taco Bell-nel ahol vettem egy burritot (mexicoi babos kaja:)

2012. jan. 9. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!