Rio de Janerio. Utazás oda-vissza. Élet. Mit kell tudni róla?
Karneval:
www.rio-carnival.net/
Utazas:
www.expedia.com
From-hoz ird, hogy BUD (Ferihegy kodja) To-hoz ird, hogy GIG (Rioi repter kodja)
Riot valoban erdemes megnezni! A carneval, vagyis farsang februarban van... mint a vilag mas pontjain is.
Szerintem minimum 2-3 het kell, hogy az ember ugy erezze, azert latott egy reszt abbol, amit ez a hatalmas varos meg tud mutatni. A biztonsagrol annyit, hogy nagyobb ertekeket (pl.: karora, okostelefon, tükörreflexes kamerat) nem erdemes vinni magunkkal. De azokon a helyeken, ahol sok a turista rengeteg a rendör es gyorsan reagalnak is. Braziliaban az utobbi evekben generell nött a közbiztonsagi intezkedesek szama es gazdasagilag is jol allnak. A Jezus szobrot körülvevö szegenynegyedet (favelas) erdemes megnezni, de ovatosan es csakis a nagyobb, atlathatobb utakon. Ott nem igazan tünik fel, ha valaki eltünik. De felni nem kell, föleg ugy viselkedni nem. Mivel sokfele külsejü emberböl all a brazil nep, el lehet vegyülni a tömegben (felteve, nem felejtettük magunkat 40-es napkremmel bekenni az elsö napokban is!!!).
Latvanyossagokat felsorolni kimeritene az idömet, de ajanlom a Marco Polo vagy Berlitz utikalauzokat.
Szep utazast kivanok.
Eszedbe ne jusson Braziliába menni! Emberrablás ,gyilkolás, cigányok nyavaják!!!
Argentina viszont érdemes"
PT-Daniel Köszönöm szépen! Sokat segítettél!
Utolsó: Ha soka cigány akkor magyarországra se teszem be többet a lábam ;) Azoktól rosszabb nincs ...
Bocs. Rosszul tudtam
Utánanéztem
Brazília profi hely volt egyik barátom
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!