Mit kell tudni Santosról (Brazília)?
Figyelt kérdés
Én egy 15 éves fiú, focista vagyok. Ki szeretnék menni Santosba próbajátékra menni. De nem voltam még soha brazíliában. Tudnátok mondani pár dolgot a környékről, közlekedésről, árakról, albérletekről? Előre is köszönöm!2011. júl. 1. 10:25
1/2 anonim válasza:
Albérlet marha drága, és ha nem vagy állampolgár sajnos "csak úgy" nem mehetsz ki. Amúgy most tényleg nagyon jó a csapatuk, 1 év alatt 4 féle bajnokságot nyertek meg, énis őket szeretem.
Minden drágább mint itt, sokkal. És nem mindegy a környék se, ahova mész, főleg nagyvárosban, viszont ebben annyira nem tudok segíteni, mert Santos-ban nem vagyok annyira ismerős. De azért hajrá!:)
2/2 A kérdező kommentje:
köszií.d
2011. júl. 2. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!