Mi a legolcsóbb módja eljutni dél-amerikai naagyvárosba (főképp Rio de J. -ra, Buenos Airesre, Braziliavárosra gondolok) repülővel?
Horribilis repülőjegyárak vannak és nem értem, miért ,,mert pl. New Yorkba már 150.000-től oda-vissza lehet találni jegyet.
Próbáltam úgy is, hogy New Yorkból mennék Dél-Am.ba, az olcsóbb, de az is elég sok.
Már mentem Rióba 160ért is, nézni kell az akciókat.
A legolcsóbb stoppal a tengerig, onnan meg némi pénzzel bejutni egy teherhajóra :D . De korántsem ajánlatos...
TAP, Air France, Alitalia, Európai átszállással - sokkal olcsóbb.
Köszi a tippeket. Mit ajánlatnátok, ha Brasiliavárost nem ?
Rió, Buenos Aires, Sao Paolo ?
Rio. Buenos Aires-ben nem voltam, de Rió gyönyörű. Ami még gyönyörű Brazíliában nagyon: Serra da Canastra Nemzeti Park, vagy az Iguaçu vízesés délen. Salvador inkább, mint São Paulo, ami a régi főváros.( Brazíliának Brazíliaváros már a 3. fővárosa, első Salvador, azt követően pedig Rió volt.)
A legszebb állam szerintem Mato Grosso. De Rió környékén (Rió de Janeiro államban) is vannak elképesztően szép városok/helyek. Nézd meg a gugliba ezeket: Petrópolis, Teresópolis.
utsó vok:
Tessék a 10 legszebb tengerpart egy brazil cikk szerint:
1- Jericoacoara (em Jericoacoara, Ceará)
2- Espelho (em Curuípe, Bahia)
3- Carro Quebrado (em Barra de Santo Antônio, Alagoas)
4- Carneiros (em Tamandaré, Pernambuco)
5- Farol (em Arraial do Cabo, Rio de Janeiro)
6- Taipus de Fora (em Barra Grande, Bahia)
7- Baía de Castelhanos (em Ilhabela, São Paulo)
8- Ponta do Mel (em Mossoró, Rio Grande do Norte)
9- Praia do Rosa (em Praia do Rosa, Santa Catarina)
10- Mangue Seco (em Mangue Seco, Bahia)
(Első a településnév, mellette az állam neve.)
Nézd meg a "Turistas" ("Végzetes kitérő") [link]
Című filmet, és nem akarsz majd oda menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!