Hol tudok Peruban autót bérelni? Lehetőleg olcsón!
Ez sajnos az egész világon ilyen. Csak nagy kölcsönzöknél tudsz ilyet megcsinálni, és ott nem olcsó a bérlés, a kiskölcsönzök olcsobbak de nekik csak egy telephelyük van.
Mi Jamaikán béreltünk autót és ott a kiskölcsönzö egy telephellyel volt olcsó (és nagyon megbizhatóak voltak stb...) de ott egy lehetöség volt leadni és felvenni.
Én 2pár új Adidas cipőt ajánlok
Kb 1000 km ig lehet vele menni, és a gumi is 4 évszakos, nem függ az időjárási viszonyoktól.
Már bocsi, de biztos hogy te ott autót akarsz vezetni? Mennek mint a vadállatok, f.stam mint a fene a közlekedéstől Limában. A dudát persze tudják nyomni, a féket annál kevésbé, az index meg dísznek van.
Limából Areqipába meg tök kényelmesen lehet utazni busszal, különben is iszonyat hosszú az út..
Szia!
Rengeteg feltételhez kötik, de joggal! Ha elfogadsz egy jó tanácsot, NE bérelj autót!!!!!!! 2 hónapot voltam kinn, bejártam a fél országot, és egyszer sem hiányzott. Az ottani autós közlekedés egyszerűen katasztrófa! A sávok, a lámpák, a táblák mind csupán tájékoztató jellegű információk. A taxi olcsó (ha ügyesen alkudozol), a turistákat meg külön busztársaságok szolgálják ki a városok között. Szerintem előbb nézdd meg a limai közlekedést a saját szemeddel és ha sz nem tantorít el az ottani vezetéstől, csak akkor bérelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!