Vannak itt olyanok, aki magyarországon élnek, de spanyolok?
Figyelt kérdés
mondjuk akik vagy spanyolországba nőttek fel, vagy dél amerikába, de beszélnek magyarul is2011. jan. 16. 13:41
1/10 anonim válasza:
A héten voltam állásinterjún, és találkoztam két spanyol sráccal, akik Pesten élnek. Egyik, azért mert magyar barátnője volt, és még vele költözött ide, aztán szakítottak, de azért inkább itt maradt. A másik még nem rég óta lakik itt, itt járt Erasmussal fél évet suliba, és visszajött diploma után, mert tetszett neki.
És volt egy magyar-mexikói, és egy magyar-ecuadori is a jelentkezők között, akik Pesten laknak.
Szóval igen, laknak Mo-on spanyolok.
2/10 anonim válasza:
ja, és a négyből csak a magyar-ecuadori csaj beszélt magyarul, a többiek nem igazán
3/10 A kérdező kommentje:
köszi:)
de én úgy értettem h itt ezen az oldalon
2011. jan. 16. 14:57
5/10 anonim válasza:
ja :D. Apuká szomszédja az spanyol.
6/10 anonim válasza:
én egyet se ismerek, itt csak orkok vannak:D
7/10 anonim válasza:
télleg ha van itt az oldalon külföldi de M.o-n él írjon mááár ide :D
8/10 anonim válasza:
Én egy távoli univerzumból jöttem ide... :D (Bocs, nem hagy6tam ki. XD)
9/10 anonim válasza:
హిందూ పురాణాల ప్రకారం రాముని కాలంలో ఒక రాళ్ళ వంతెన
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!