Valakicsoda kérdése:
Ha iskolás és óvodás gyerekkel költözöl el külföldre akkor kinek kell szólni? Mit kell mondani az iskolában óvodában? Háziorvosnak?
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 19:39
1/5 anonim válasza:
Szabájosan a gyámügynek kell szolnod, ök az új környezetröl környezettanulmányt kérnek, kijelented az iskolából-ovodából.
gyakorlatilag a kutyát nem érdekli. nekem rengeteg ismerösöm ment külföldre, és egy csinálta ezt végig, a többiek egyszerüen kijelentették a gyereket iskolából és ennyi volt.
2/5 anonim válasza:
Én csak a suliból kijelentettem.A családi pótlékot töröltettem,és az új iskolájából (ahol külföldön járt suliba) kértem iskola látogatási papírt biztos ami biztos alapon.Ugyanis ha továbbra is kéri valaki a családit akkor kell az új iskolát is igazolni..
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!Ha külföldön jár iskolába akkor is jár a családi pótlék gyes????
2011. jan. 8. 23:09
4/5 anonim válasza:
Én csak az oviba és a suliba szóltam, hogy elmentünk. A lakhelyünk maradt. A családit meg az anyaságit kaptam Mo-ról a míg kint nem lett bejelentett munkahelyünk.
5/5 Sipimari75 válasza:
Sziasztok!
2 fiúval költöztünk Angliába.Mindketten járnak már itt suliba,és otthon csak kijelentettük őket a régiből,de az otthoni lakcímünk megmaradt.
Mindketten iskolakötelesek még..nem lehet ebből gond otthon szerintetek?
Nem ellenőrzik,hogy miért nem járnak otthon suliba?
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!