Van a sulimban egy amerikai pályázat, ami ha sikerül, ki lehet jutni egy hónapra Amerikába...Ti hogy döntenétek?
Én úgy döntenék, hogy nem is indulnék a pályázaton, mert nem akarok kimenni Amerikába egy hónapra. :)
"Nagyon szeretnék menni..de egyben nem is mert nagyon hiányozna a barátom, szüleim stb...barátommal a közös nyarunkból maradna egy hónap.."
:D
Akkor nem kell a szüleidre meg a satöbbire fogni, ha végül nem mész, hiszen egyértelmű, hogy a barátod miatt nem mész, ha nem mész.
"szóval nagyon döntésképtelen vagyok:/"
Mennyire barátod a barátod? Milyen terveid vannak vele? Ősszel is a barátod lesz még? És három év múlva? És tíz-húsz év múlva? Mennyire komoly részedről, és mennyire komoly az ő(!) részéről?
1 honap az semmi, gyorsan elmegy az ido.
En USA-bol szoktam Magyarorszagra menni 2-3 hetre es az olyan keves hogy legkozelebb 1 honapra megyek ha lehetosegem lesz ra.
Sulidban. Rossz hírem van. Még lesz 5-6 barátod mire férjhez mész.
Az az élmény, tapasztalat, kapcsolati tőke, nyelvtudás amit ott megszerzel viszont végigkíséri az életedet. Tudod, ami nem habostorta. Néha érzelmi megrázkódtatásokkal jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!