Melyik dél-amerikai nagyvárosba költöznél legszívesebben?
Riót imádtam. Így lassan 6 évvel később már látom, hogy milyen szempontokból voltam felelőtlen. Azt fenntartom, hogy messze nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy néhányan leírják, illetve nincsenek azok az állapotok, ami 15 évvel ezelőtt még jellemző volt. Tehát nem fognak a parton leszúrni és a hulládat kirabolni. Csak kilopják a zsebedből a szajrét. A vagyonvédelem az gyászos. Vannak ilyen legendák, hogy csak a kisvasúttal lehet a krisztushoz felmenni, mert a gyalogúton a bokorból eléd ugranak és már adhatod is át a cuccod. Ezt a helyiek is mondják, hogy legenda, nem állítom, hogy soha nem törtét ilyen, de ezen a rióiak is nevetnek, meg én kétszer is gyalogoltam - hajnalban - és nem ugrottak elém a hegyoldalból a susnyásból. Nagyon vigyázni kell az értékekre, de nem életveszélyes hely.
Sao Paulo abszolút vállalható. Minden szempontból lájtosabb, mint Rió, de pont annyival uncsibb is.
Buenos Airesben viszont annyira nem éreztem jól magam. Annyira vártam valami, amit aztán nem kaptam meg: sör, tangó, finom ételek, jófej emberek. Ebből csak sör volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!