Mexikó mitől ilyen vonzó ?
Én is voltam, egyáltalán nem éreztem magam veszélyben.
Mexikó óriási ország, vannak kiemelten veszélyes területek (azaz államok, amiket egy az egyben érdemes elkerülni), de pl. a Yucatan-félsziget abszolút biztonságos.
És hogy miért vonzó:
- klíma (tökéletes télből-nyárba utazás Magyarországról)
- Karib-tenger (gondolom nem kell részletezni)
- maja romok, városmaradványok (az említett területen rengeteg van, a leghíresebb Chitzén Itza, de gyönyörű Tulum is, amely az egyetlen romváros, ami a tengerpartra épült, nem az őserdőbe.)
- egyéb természeti látványosságok (kiemelném pl. a cenotékat, amiket beomlott víznyelőként tudnék leírni, valamint a világ második legnagyobb korallzátonya is érinti a területet)
- híres konyha, jó italok (no comment)
- rengeteg az amerikai turista, így mindenhol lehet boldogulni az angol nyelvvel, és fejlett a turista infrastruktúra is
"Elvégre egy nagyon veszélyes ország"
Egyszer elmész Latin-Amerikába, meglátod, hogy amit a médiában mutatnak be, az csak a valóságnak egy nagyon kicsi szelete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!