Kezdőoldal » Utazás » Dél-Amerika » Brazíliába készülök, érdemes...

Brazíliába készülök, érdemes beszerezni a helyszínen lőfegyvert?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam gyakoriak a rablások.

2022. jún. 27. 00:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

Brazil-magyar kettősállampolgár vagyok.Éltem már Brazília legtöbb nagyvárosában is, köztük SP, Rió, Recife, Salvador stb

A 9-es totál bullsht, vagy kitaláció :)

A kérdésre a válasz : nem ,nem ajánlom. Illegális, és bajba keveredhetsz miatta, mint a rendőrökkel, mint a rosszfiúkkal.

Brazília egyáltalán nem olyan, mint amit a filmekben látsz.

Gyere ki, és tapasztald meg magad

A testőrökre eltapsolt pénzből meg kóstolj meg egy pár édes utcai sellőt :)

2022. júl. 17. 20:51
 12/15 anonim ***** válasza:
96%
Én jártam már SP-ben és Belo Horizonteben. Teljesen felesleges fegyver. 1. valószínű nem tudnád használni. 2. illegális így ha egy rendőr észreveszi megbasznak érte. 3. azért amiért kellene nem fogod tudni használni. Mielőtt elővennéd már halott vagy. Legtöbb elkövető ex katona így sok esélyed nem lenne max ha nem TEK-es vagy. 4. Hidd el saját érdekedben jobb ilyenkor azt csinálni amit mondanak ha fontos az életed. 5. Nagy százalékban azokkal történnek ilyenek akik "turista" kinézetet alkotnak. Hagyd otthon a fényképezőgépet, nyakláncot és minden ilyen felesleges holmit. Élményeket gyűjts és ne képeket.
2022. júl. 18. 14:00
 13/15 anonim ***** válasza:
93%

Fegyver helyett gyúrj a portugál nyelvtudásodra, sokkal biztosabb és hasznosabb is. Brazília nem az USA, ott igen szépen büntetik ha engedély nélküli fegyvered van turistaként. És nem takarózhatsz azzal, hogy de a favelákban mennyi fegyver van...

Légy körültekintő, de ne paranoiás, vannak/lehetnek gázos helyzetek, de Brazília nem egy olyan Vadnyugat, mint amit a média szeret lefesteni róla.

2022. aug. 3. 16:27
 14/15 anonim ***** válasza:
71%
Az egyetlen lőfegyver amire szükséged lesz(tudván, hogy a brazil lányok a világon a legszebbek) az a lábad között csüngő. :)
2022. aug. 3. 22:33
 15/15 anonim ***** válasza:
43%

Előző vagyok.

De aztán lőjjed őket rendesen!

2022. aug. 3. 22:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!