Ti mennyire szoktátok kitakarítani magatok után az apartmant?
Nagy koszt nem szoktunk hagyni, ha olyan lenne, akkor azért a nagyját összetakarítanám, de nem szoktam így takarítani, hogy felmosás, fürdőszoba takarítás meg ilyenek. Az szerintem is benne van az árban.
Elpakolni az természetes, ha foltos valami, azt törlöm, nem hagyunk szemét(morzsa, kosz, stb) kupacokat, ágyneműt lehúzzuk általában. Kb.ennyi.
Az edényeket elmosogatom, szemetet a kukába dobom meg alapból nem hagyok giga koszt magam után.
Mást nem csinálok, mert kifizettem, pláne ott, ahol ilyen 50-100 eurókat számolnak fel takarítási díj címen.
Magyarországon benne van az árban. Külföldön jártam olyan helyen, ahol iszonyat sokba került volna, ezért inkább a távozáskori takarítást választottuk (tartott vagy 1 órát mindenestül).
Mindamellett, nem szoktam koszt csinálni sehol. Mert amíg benne lakom a szobában/apartmanban, addig se szeretem, ha szemetes, rendetlen. Magamnak tartozom azzal, hogy a környezetem kulturált. Tehát amikor távozok, mindig viszonylag rendet és tisztaságot tudok hagyni magam után, mivel nem vagyok egy disznó, hanem egy civilizált ember. Ennyi.
Hmm.... én eddigi életemben mindig így csináltam, csak az említett lány miatt gondolkodtam el rajta, hogy hogy csinálják mások.
De akkor már nem agyalok azon, hogy a rongyszőnyeget elfelejtettem kiporolni :D
Nem hagyok mosatlant, szemetet, morzsát, szaros budit és felmosok.
Eddig csak külföldön szálltam meg apartmanban.
Mi is nagyrészt hotelbe megyünk, de azért panzio is van néha.
Eleve ugye rendetlenség nem mardhat mert semmi nem marad ott. Karib térség vagy ázsiában egy helyre össze pakolom pl sampon és ilyen doglokat, mert ezeknek iszonyatosan örülnek a takarítok.
Mosogatatlan edényt nem hagyunk és ha a gyerek iszonyat morzsát csinál akkor felseprek, de kb ennyi. Mondjuk mi eleve a szobákban nem nagyon szoktunk enni, mert teljes ellátással megyünk.
Kérdezö ha neked ez ad örömet egy nyaralás alatt akkor nyugodtan takarítgass. de a lánynak aki veletek volt igaza van a takarítás benne van az árban, és ha megcsinálod iskifognak mégegyszer takarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!