Kezdőoldal » Utazás » Biztosítások » Lehet belőle problémám külföld...

Lehet belőle problémám külföldön, hogy nincs EU kártyám (nem érkezett meg), viszont van utasbiztosításom?

Figyelt kérdés

2018. júl. 24. 08:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Normális utasbiztosítást kell kötni és akkor egyik eset sem így zajlana, nem a bankkártyához tartózót meg az utazási irodákban nyomatottat, hanem utàna kell járni és KÉRDEZNI!

Bankkártyához tartozó utasbiztosításom van, tök ugyanúgy működik, mint bármelyik másik, ugyanis egy biztosító konkrét, létező terméke van hozzákapcsolva a kártyához.:-) Annyi a lényeg, hogy ha baj van, először a biztosítót kell hívni, ők megmondják, hova, melyik intézménybe menj, és az intézmény el kell, hogy faxolja majd menet közben az orvosi dokumentációt. Feküdtem kórházban külföldön, egy fillérembe nem került, megvette a biztosító a hazaútra az új repülőjegyemet is és elküldték emailben a beszállókártyával együtt. Ennél az esetnél volt rá idő, de úgy is jártam, hogy egészségügyi okokból lekéstem a gépet, és én vettem meg az új jegyet a 6 órával később induló járatra. Ezt utólag térítették az orvosi költséggel együtt. Nincs semmi baj a bankkártyához tartozó biztosítással, el kell olvasni, mit fedez és mi a teendő baj esetén. Az én Gold Mastercardomhoz tartozó pl. egy erős középkategóriás biztosítás, nagyon jó kondíciókkal és kifogástalan ügyintézéssel.

2018. aug. 4. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!