Melyik biztosítónál lehet kötni hosszú távra (1 év) utasbiztosítást, amelyik munkavégzés esetén is érvényes?
Figyelt kérdés
2015. szept. 8. 20:30
11/19 anonim válasza:
Akkor tisztázzunk valamit! A kérdésben utasbiztosításról beszélsz, lejjebb néhány válasszal meg EÜ biztosításról!
Most akkor mit is szeretnél??
12/19 A kérdező kommentje:
Mindegy, de külön EÜ-t egyáltalán nem találtam, így marad az utasbiztosítás.
2015. szept. 12. 21:48
13/19 anonim válasza:
4-es vagyok:
Arra azért figyelj oda, hogy ha kint nincs egészségbiztosításod, csak utasbiztosításod, akkor itthon ugyanúgy kell fizetni a TB-t magad után (6930 ft) - hacsak ki nem jelented magad. Ha megfeledkezel róla, az OEP behajtja utólag.
14/19 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm. Mo-ról már rég ki vagyok jelentkezve, másik EU-s országban vagyok biztosított. Egyébként akkor is kéne Mo-n fizetni a TB-t, ha nem EU-s országban vagyok biztosított (kivéve, ha leadom a személyimet és végleg kijelentkezek).
2015. szept. 13. 10:12
15/19 anonim válasza:
Ja, tényleg, nem is EU-s országba mész - erre nem is gondoltam.
Akkor már másodszorra nem sikerült segítenem :-(
Hát, a jó szándék legalább megvolt :D Sok sikert az előkészületekhez és az úthoz!
16/19 anonim válasza:
Létezik egészségügyi biztosítás is! Több biztosító is kínál ilyet. Ha szeretnél ilyet, írj privátban.
17/19 anonim válasza:
[link] Látszatra furcsa oldal, de a bal felső sarkából nyílik egy menü. Ott sok hasznos dolog elérhető. Esetleg kérdezhetsz is Zolitól. Üdv
18/19 A kérdező kommentje:
És ennek mi köze a kérdéshez?
2015. szept. 29. 21:33
19/19 anonim válasza:
Semmi de ezen az oldalon minden ausztrál kérdésre különös módon előkerül ez a pasas. Még akkor is ha nem ausztrál, mint a tiéd, csak közel van hozzá. Biztos nem spam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!