Merre vannak csendes sátorozásra, horgászásra alkalmas erdős helyek? (Emberek által ritkán látogatott helyet keresek)
kérdező... először menj el japánba, és iratkozz be egy feszkóoldó tanfolyamra (azért japánt mondom, mert ott biztosan tudom h van ilyen)
Másodszor: Abszolút nem hiszem, hogy mind1 lenne a hely. Ha Győrbe laktok, akkor valószínűsítem, nem Nyíregyháza környékén fogtok ilyen helyet keresni.
Harmadszor: Mo.-n belül rengeteg ilyen hely van.
Külföldi úticélnak javaslom: Antarktisz, Kanada, stbstb. Tényleg nézz meg egy térképet, amin jelölve van minden település és út. Keresd meg az üres részeket, és máris megtalálod a neked megfelelőt XD
Jó nyaralást!
u.i.: És te hogy képzeled, hogy beszólsz másoknak??? Attól, hogy egy ember volt olyan őszinte, és megmondta az igazat, hogy logika nuku, attól még nem feltétlen ő a hibás. Az is lehet, hogy a többi válaszoló is röhög a markában, hogy ekkora barom... még erre se képes. De ha ez nem is igaz: tartsd magadba a sértegető véleményed. Netikett idegen szó?
Namind1... nem piszkállak tovább. Tényleg jó pihenést! ;-)
Kedves Utolsó!
ez az oldal arra van hogy kérdezz, hátha valaki tud valamit.
ha ennyire googlemaster vagy akkor minek jársz erre az oldalra?? keress rá mindenre... gyerünk
Gyomaendrődön van egy nyaralónk!
Ha érdekel írj egy privát üzenetet,abban adok kontaktot!
üdv mindenkinek!
Engem is érdekelne egy jó kis hely ahova el tudnánk vonulni egy hétvégére sátorozni bográcsozni meg ilyenek.
A Duna vonalában szeretnénk menni valahova megyék amik számításba jöhetnek: Fejér,Bács-Kiskun, Tolna.
Kb 10-15 fős társaság lenne. Kérek mindenkit aki tud segítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!