Kezdőoldal » Utazás » Biztosítások » Mondanátok olyan biztosítót,...

Mondanátok olyan biztosítót, amelyiknek van speckó "extrém helyen, extrém sport"-nak minősülő tevékenységre biztosítása?

Figyelt kérdés

Na meg jó lenne persze részletes lista is.

Annyira egyébként nem extrém, csak a hely miatt mégis oda sorolják.

Karibi szigetvilágban való vitorlázásról van szó 2 hétre.

Valaki esetleg otthon van ebben?

2013. dec. 4. 08:25
 1/7 lencsefőzelék ***** válasza:

Én itt kötöttem hegymászásra:

[link]

Innen átirányít a biztosító honlapjára a megfelelő kategória kiválasztása után.

2013. dec. 4. 21:21
 2/7 A kérdező kommentje:

sajnos ezek között sem szerepel :(

annyira gáz, nem hiszem el, hogy nincs egy jogszabály, amely felsorolja tételesen, hogy mely sportágak minősülnek extrémnek és melyik "simának", mert enélkül csak a veszekedés van mindig ...

esetleg még valaki? senki nem kötött még ilyet?

tehát extrém helyen és extrém sport?

csak mondok egy példát: ha én motorsportolni megyek, sőt versenyezni és ráadásul Nicaraguába, akkor ez így minek minősül? hol találok olyan biztosítást, amely a sportágra is kiterjed, na meg ilyen távoli országban is érvényt tudok szerezni neki szükség esetén?

2013. dec. 12. 07:28
 3/7 anonim válasza:

[link]

ezt próbáltad már?

2013. dec. 17. 18:53
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi, na az eub-nál pont találtam elég jót, mert ők speciálisan "világ-2" kategóriában vállalnak biztosításokat "harmadikválgos" országokra is, és ráadásként sportágra lebontva, tételesen szerepel, hogy ők mit minek minősítenek.

Úgyh köszi szépen, nekem is az EUB tűnik a legszimpatikusabbnak ezen okokból. na most ezek után csak az kérdés, hogy a gyakorlatban milyenek, ha gond van, mert sajnos hallottam már róluk rémtörténetet, de az is igaz, hogy nekem meg egy másikkal volt olyan szemét ügyem, hogy aztán pereskedni kellett, szal ha ezt nézem, akkor mindegy, melyikkel kell veszekedni :(

2013. dec. 18. 07:57
 5/7 anonim válasza:

Mi itt kötünk mindig, ha külföldre megyünk. Kategóriájában a legolcsóbbak közt van, szerintem, bár szerencsére még nem kellett minket sem kimenteni, sem kórházba vinni, se egyéb. Nekem is ajánlották, és ő mondta, hogy nagyon korrektek.

De személyes, biztosítást érintő "kárunk" még nem történt, szóval nem tudok róla nyilatkozni sajnos. :(

2013. dec. 18. 10:36
 6/7 A kérdező kommentje:
okés köszi szépen!
2013. dec. 18. 10:59
 7/7 anonim válasza:
UNION SOS- Extra
2014. febr. 13. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!