Kezdőoldal » Utazás » Biztosítások » Milyen biztositást kell...

Jsh559 kérdése:

Milyen biztositást kell kössek ha Angliába utazok nyaralni 2,5 hétre és ha pl eltörik vmim akkor kapjak kórházi ellátás?

Figyelt kérdés

2012. máj. 13. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Kivételesen leszek a magyar-magyar tolmácsod:

Milyen biztosítást kell kötnöm, ha Angliába utazom nyaralni 2,5 hétre, és ha pl. eltörik valamim, akkor kapjak kórházi ellátást?

Sürgősségi ellátásra jó az uniós EU-kártya, amit a kormányhivatalok egészségbiztosítási szakigazgatási szerveinél tudsz igényelni. A többire köss egy sima utasbiztosítást, hogy pontosan milyet, annak nézz utána a biztosítók honlapjain.

2012. máj. 14. 11:35
 2/6 10 deka farhát ***** válasza:
Utasbiztosítást.
2012. máj. 21. 14:48
 3/6 anonim válasza:

Szia!

Én is kötöttem minden utazásnál (az 1 naposnál is) sima utasbiztosítást! Néhány éve használni is kellett sajnos, Nyaralás utolsó napján mikor indultunk haza már mentünk le a kocsihoz (németország, a (párom az 5 hónapos fiunkkal leesett a lépcsőn és a Fiam a márványlépcsőt fejjel levette, 3 lépcsőfokot csúsztak és mind a három lépcsőn pattogott a kicsi feje.. :S ) Szerencsére "csak" egy orrtörés lett belőle, de 3 napig voltunk bent kórházban és 1400 eurós szla lett! Csak a Fiamat figyelték meg, (ebben 2 vérvétel, 1 vizelet, és óránkénti vérnyomás mérés (első nap) és pupilla vizsgálat volt, és egy koponya ultrahang (akkor még megtudták nézni) és az étkezések Kettőnknek (neki tápszer, nekem reggeli ebéd vacsora)

Arra figyelj hogy (ne adj' isten) amint megtörténik a baleset rögtön értesítsd a biztosítót, mert telefonálnak és faxot küldenek a kórházba, hogy számlát nekik állítsanak ki! Mi dél körül mentünk a kórházba és 2kor zárt a gazdasági iroda 150 eurónk volt még az mind letétbe kellett helyezni a kórház széfjében! fél év után fizette ki nekünk a biztosító! A mi nevünkre is állították ki a számlát mert a biztosító későn reagált a kórház felé, nekünk azért volt ilyen huza-vona! Ja A nemzetközi callcentere a biztosítónknak Prágában volt, Úgyhogy németből a hívás hazajött magyarországra és onnan ment ki prágába... Szerinted milyen telefonszámlánk volt?

Azon kívül ami fontos!!! Bármi (!) ami a baleset miatt plusz anyagi kiadásotok van azt a biztosító állja! Ha lekésed haza felé a repülőt a jegyet is ki kell fizesse, gyógyszert, és további itthoni gyógykezelést is! Mi ezt nem tudtuk és nem tartottuk meg a számlákat pedig az üzemanyagunkat is visszatérítették volna!

Aranyos volt a biztosító mert mikor jöttünk ki a kórházból aznap hívtak, hogy minden rendben van-e, és rá 1 hétre még visszahívtak, hogy hogy van a fiam! Eszméletlen normális volt! Azt leszámítva, hogy én interneten keresztül kötöttem és itthon már egyszer bepróbálkoztak, hogy nem egyenlítettem ki a biztosítás díját és nem fizetnek én meg lementettem azt az emailt ami a összeg befogadásáról szólt... Átküldtem nekik emailben és kénytelenek voltak fizetni...

2012. máj. 22. 07:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat és sajnálom hogy ez történt a kisfiaddal. :)

Mindenképpen kötni fogok 1et. Még az lenne kérdéses hogy ugye WizzAir-rel utazok és ott is kötöttek nekem vmi biztosítást. Az mire vonatkozhat?

2012. máj. 22. 15:10
 5/6 anonim válasza:
érdeklődj utána mert ez sajnos nem teljes körű szokott lenni... Poggyászra meg ilyenekre érvényesek az tuti
2012. máj. 22. 19:27
 6/6 anonim válasza:
Gergely Ágnes vagyok a Groupama Garancia Biztosító munkatársa,mint üzletkötő és nagyon kedvező ajánlatot tudnák készíteni Önöknek és ha bármiben tudok segíteni hívjanak bizalommal.06205397332.0626355908
2012. szept. 22. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!