Befizettem az Aerovivanál 1.300. 000 forintot. Ma csődbement. A QBE biztosító nem veszi fel a telefont. Mennyi esélyem van, hogy valamennyit viszontlássak a befizetett pénzemből?
Tudom, kozhely, de megsem: Ne utazasi irodaval utazzanak az emberek!
Van internet, es a szallodaknak weboldala, kedvezmenyei.
A repulogep valoban utasszallito. UTazasi iroda (olcsosag kedveert), kozephato tavolsagu gepekkel reptetnek, amiben van 3 leszallas... es a minosege fapados!
Te intezed utazasod = nincs galiba!
+ szervezesukben, igereteikben, (hiaba van lefixalva) = a valtozas jogat fentartjak, lehet h a tengerpartra nezo, megsem az...stb.. fakutativ vasarlasi progi = mikor ottani unnep van = zarva minden, stb..
Ezek altalanosan.
5 csillagosat meg te is e tudsz foglalni weben (elore) = vannak kedvezmenyek!
Sajnos: aki utazasi irodanak fizet be elore (mert azt ugy kell), az szamoljon avval, (mert a ceg siman szamit ra), hogy lutri... ;) odaveszhet!
Es a nagyon nagyon aprobetu + a biztositas nagyon nagyon aprobetuje a ceget vedi.
Riszpekt!
(nem dragabb a sajat tervezesu utazas = megeri) ;)
Lesznek meg nagy nevek, amik be fognak dolni! ...sajna...
:)
A lotto az ebben, h nem tudod, mikor. :D
Ebben igazad van, hogy az angolul nem tudo... kisnyugdijasok, akik osszekuporgattak, illetve naiv diakok, akik olcson sielni akarnak...
Azoknak hiaba az onallo internet, h egyedul foglaljanak szallast.
Szertem a tobb infohoz kellene elokepzettseg. Vagyis kis utazasi konyvet az adott teruletekrol elolvasni, atnezni. Es annak fuggvenyeben desztinaciot valasztani.
Vagy lenyelni egy utazai iroda csodjet.
A legnagyobb legitarsasagok versenyeznek egymassal a forgalmas desztinaciok repulesi arain,h oket valaszd!
A legtobb szalloda, resort is millio akciot kinal!
Siberlet: Vannak olyan szallasok,amik akciosak, es bennuk van a siberlet! Vagy akcios siberlet!
Soha nem fogsz egy fillért sem látni belőle.
A Viva kb. 10-15 milliárd forintnyi utat fizettetett be a téli és tavasz szezonra (még PÉNTEK DÉLUTÁN IS szedték be a lét az emberektől...). A biztosítás 900 milka, amiből először hazahozzák a csókosokat (tehát pár száz havert, akik papíron befizették az utat, a gyakorlatban csak oda részét fizették be) meg pár szerencsést, mert úgy jóval kisebb a balhé, hogyha aki kint van haza tud jönni. Ha figyelembe vesszük, hogy a Viva jellemzően távolkeleti utakat szervez és pl. egy Bankok - Budapest repjegy ha nincs jó előre lefoglalva (márpedig liyen esetben nincs) kb. 300.000 forint... + egyéb költségek... az a 900 millió kb 2500 ember hazautaztatására elég. És marad valami aprópénz ( de majdnem garantálhatom, hogy nem fog...) amivel szintén magukat illetve rokonokat (be sem fizetett, csak papíron...) kártérítenek pár millióval.
Te egy kanyi fillért nem látsz az utadból. Viszont a pénzedből jan 1.-én nyílik az Aero BIVA utazási iroda, ugyan azzal a vezetőséggel, ugyan azzal a munkásgárdával, esetleg ugyan abban az irodában.. persze semmi köze az előző céghez.
Szted 'Ok = a vezetok, elmentek vhova azert nyaralgatni, igy unnepek alatt? Kispiheno vmibol?
:)
NE UTAZZON SENKI SEM UTAZASIVAL! ;)
Ott a net, es a zimmer feri.
En ugy voltam egyedul Francia-Polineziaban 3 hetet, hogy nem volt foglalasom, sehova, es 4 szigeten jartam ;)
Es volt hely mindenhol! Eljutottam olyan progikra, amit a helyiek szerveztek = ingyen...soroljam meg?
:) Kell egy Lonelu Planet utikonyv, es mindent tudsz!
Ha,
viszont elore akarsz foglalni, ott a net! Ha nem tudsz angolul, nincs neted, ott a szomszed, vagy a rokonok!
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!