Miért olyanok az “isztán krszágok” mintha nem is léteznének?
Figyelt kérdés
Tádzsikistán, kirgizisztán, türkemisztán stb. Soha nem hallunk róluk. Ha nem földrajzból érettségiztem volna szerintem én nem is tudnám hogy léteznek ezek az országok (és szerintem nagyon sokan nem is tudják).
Miért vannak így eltűnve, vagy miért nem történik ott semmi, ha pedig igen miért nem ér el Magyarországra?
2019. júl. 23. 00:11
1/4 anonim válasza:
Azért mert te nem hallasz/olvasol arról ami ott történik, akkor szerinted ott már nem is történik semmi? Mikor hallottál/olvastál utoljára valami hírt Szlovéniáról? Vagy Észtországról? Esetleg Fehéroroszországról? Nem az a kérdés, hogy hallottál-e róluk, gondolom igen. Mi az utolsó hír amire emlékszel ezekből az országokból?
Attól, hogy te nem hallasz/olvasol valamiről, attól még vannak hírek, csak hozzád nem jut el.
2/4 Balogh Bence 2019 válasza:
Ha lennének normális híradók, akkor is ritkán kerülnének a hírekbe, mert nem tartoznak a jelentősebb országok közé és viszonylagos stabilitás van, a nagy környezeti katasztrófák se jellemzőek Közép-Ázsiára. Kivéve Pakisztánt.
3/4 anonim válasza:
Miért nem lehet elolvasni a kérdést, mielőtt elküldöd?
4/4 anonim válasza:
Vannak olyan országok, ahol az emberek meg azt nem tudják hogy Magyarország létezik-e egyáltalán. Szerinted pl Ománban tudják hogy mi történik nálunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!