Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Kínában milyen csevegős...

Kínában milyen csevegős alkalmazás működik?

Figyelt kérdés
Azt az infót kaptuk, hogy semmi Facebook, messenger stb., nem működik. A kínai wechatet ajánlották, viszont azzal folyamatosan gubanc van...vagy működik, vagy blokkol és akkor valakit mindig meg kell kérni, hogy segítsen bejelentkezni, de ez is korlátozva van és így nem tudom, hogy ezzel majd mi lesz. Az itthoniak közül többen nem is tudtak regisztrálni. Egy ismerősöm mondta a whatsappot is, viszont más pedig azt mondta, hogy az nem működik. A skype ugyanúgy kérdéses.... Esetleg van valakinek ezzel tapasztalata? Két hétre megyek, szóval azt kibírom közösségi média nélkül, de azért valamilyen úton módon szeretnék kommunikálni az itthoniakkal.
2019. júl. 8. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

A WeChat a legnépszerűbb, de ha mostanában tényleg van vele gond, akkor megpróbálhatod a WhatsApp-ot vagy a QQ-t. Skype-ról nem hallottam, hogy blokkolva lenne.

2019. júl. 9. 11:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) A whatsapp nagyon jó lenne, mert itthon is azt használom kb. mindenkivel a messenger mellett, úgyhogy ez lenne a legegyszerűbb megoldás. Az egyik ismerősöm 3 hónapig volt Kínában, ő szintén ezzel kommunikált velünk, viszont most azt mondta az egyik kísérőnk, hogy az nem működik... hát majd ez kiderül.
2019. júl. 9. 11:17
 3/3 anonim ***** válasza:
WeChatet meg lehet probalni, vagy QQ. Asszem mar a skype is le van tiltva. De lehet vpnt is venni pl expressvpn bevalt nekem, 13dolcsi/honap
2019. júl. 31. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!