Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Kínába hogy tudom használni a...

Kínába hogy tudom használni a facebookot és a youtubot?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy Kínába ezek az oldalak korlátozottak, és mivan a többi oldallal, programmal? Semmit nem tudok majd használni? Olvastam hogy VPN el tudom használni, ez hogyan műkodik? Fizetős?

Esetleg valami más megoldás? Ami egyszerű?

2019. jún. 28. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Arra még egészen biztosan nem gondoltál, hogy az a nép, amely 1 milliárd embert képes totális kontroll alatt tartani, képes minden körülmények közt kiszűrni a Tienanmen-téri vérengzés összefüggést, és űrkompot küld a Hold túloldalára, az képes lesz kiszűrni a te gagyi vpn-kísérletedet is?

Személyes véleményem szerint van ott elég sok látnivaló ahhoz, hogy letedd azt a kbszott telefont és ne szelfizz, ne posztolj, hanem kinézz a fejedből.

De ez tényleg csak azért jött ki belőlem, mert ez az egyetlen megoldás az életre.

2019. jún. 28. 21:45
 2/6 D. Brasco ***** válasza:
74%
Látom sikerült megfognod a lényeget kínával kapcsolatban.......
2019. jún. 28. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
25%
Hu de egyetertek az elso valaszoloval.
2019. jún. 28. 23:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon okos emberek vagytok, Kínába fogok élni, szeretném tartani a kapcsolatot a családommal, barátaimmal, ezt ilyen nehéz megérteni? Egyáltalán nem vagyok facebook függő, sőt... de mivel mindenki ezt használja.. én is örülnék ha lenne más megoldás.. nyilván más kínai programokat fogok használni, de nem kérhetek meg mindekit egyesével hogy töltsd már le te is azt a k... ott programot, hát köszönöm a szép válaszokat!
2019. jún. 29. 10:34
 5/6 anonim ***** válasza:
VPNel tudod csak használni a facebookot, de kínszenvedés lesz, mert nem lesz valami gyors. De legegyszerűbb, ha valamelyik magyar e-mail szolgáltatóra felregisztrálsz és ott próbálsz meg kommunikálni az otthoniakkal, azt nem nagyon szokták csesztetni.
2019. júl. 5. 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:
A VPNnél egyszerűbb megoldás nincs, nem kell hozzá sok ész.
2019. júl. 19. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!