Most akkor hogy van ez a kamerázás Észak-Koreába?
Figyelt kérdés
Elvileg nem vihetsz be kamerát, telefont, nem csinálhatsz képeket, csak olyan stábok akiknek engedélyezik meg felügyelet alatt vannak. Ehhez képest van a Youtube-on csomó ilyen "útifilm" amit nem ázsiai emberek csináltak, kézi kamerával és mindenki látja hogy orrba szájba kameráznak mindent. Most akkor hogy van ez?2019. jún. 2. 20:56
1/4 anonim válasza:
Vihetsz be kamerát, csak nem filmezhetsz akármit. Ha pl agyonlőnek az jelzés arra hogy olyat filmeztél amit nem volt szabad.
2/4 anonim válasza:
Ahova turistaként be tudsz jutni legálisan,ott filmezhetsz. Meg elvileg meg van adva hogy miket tilos. Legalábbis ezt olvastam egy ilyen úti film alatt.
3/4 D. Brasco válasza:
Vannak veled kisérők akik majd mondják neked mit meg mikor fenykepezhetsz!Ha te ezen kivül máskor meg mást is fotózol nem kell aggódj a haza fele utadon.....meg úgy egyaltalan a hatra levő életeden
4/4 anonim válasza:
Észak-Korea messze nem olyan kemény ilyen téren, mint azt a szenzációhajhász újságírók állítják. Tavaly voltam, valóban nagyon le vagy korlátozva, de a megmutogatott díszletek között nagyjából azt csinálsz, amit akarsz. Afrika több államában sokkal inkább oda kell figyelni az ilyesmire, én például Eritreában sok helyen sokkal kényelmetlenebbül éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!