Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Hova a legolcsóbb a repülőjegy...

Hova a legolcsóbb a repülőjegy Ázsiába?

Figyelt kérdés
(Átlagban)

2019. ápr. 28. 10:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Ázsia elég nagy...

Közel-Keletre és a a kaukáziusi régióba pl. repül a Ryan és/vagy a Wizz is.

Tel-Aviv, Eilat, Ammán, Kutaisi, Baku, Dubaj

Kicsit beljebb Kazahsztánba Nurszultánba (Asztana) is megy a Wizz.

Ha a Távol-Keletre gondoltál, érdemes utazós csoportokat nézegetni, ahol a jó dealeket gyűjtik össze - ha nem fix az utazás dátuma, ez hasznos lehet. Thaiföldi, kínai, maláj jegyek gyakran akciósak, 400 euró körül, de amúgy ebbe a térségbe (+Japán) 150-200 ezer a reálisabb.

2019. ápr. 28. 11:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen,bocsi...Rosszul fogalmaztam. Távol-Keletre gondoltam
2019. ápr. 28. 11:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Thaiföld
2019. ápr. 28. 11:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Általában Kuala Lumpur meg Bangkok a legolcsóbb, de például Ho Chi Minh Városba is vettem már 109k-ért jegyet. Igazából bármelyik egy átszállással elérhető csomópont elég olcsó tud lenni.
2019. ápr. 28. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Isztambul (egyik része már ázsia), Tel Aviv, Nur Szultán ezek a legolcsóbbak, valamint ott van még Baku de az földrajzilag európa, de ázsiai feelingje van.
2019. jún. 7. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!