Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Angol nyelvtudás nélkül...

Angol nyelvtudás nélkül Azerbajdzsánba?

Figyelt kérdés

Szepternberben utazok két barátommal Grúziából Azerbajdzsánba két barátommal. Egyikőjük nagyon nem tud más nyelvet a magyaron kívül. Tbilisiből mennénk estivonattal Bakuba. Átengednék őt a határellenòrzésen?

Hol tudnék utánna kérdezni?

2019. ápr. 14. 10:17
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Lex@rják a nyelvtudást, főleg, hogy ott az orosz, grúz, meg hasonlók a menők, nem az angol.

Hol hallottad, hogy nyelvtudást kérnek határátlépésnél???

Ennyi ésszel, inkább NE utazzatok!

2019. ápr. 14. 10:30
 2/10 A kérdező kommentje:

A grúz azerbajdzsáni határon a határőrök angolul, oroszul és azerbajdzsániul tudnak. A határátlépésnél mindenkit átvizsgálnak és kikérdeznek a Karabah háború miatt. Még az európaiakat is. Aki már volt Örményországban az csak nagyon nehezen léphet be az országba. Emiatt kérdeztem.

Amúgy meg megy a mínusz pont. Nem értem miért olyan nehéz megválaszolni egy kérdést anélkül, hogy offolnának.

Még rosszabb, hogy hülyének meg tudatlannak neveznek, miközben fogalmuk sincs az adott témáról.

Kérlek csak olyanok írjanak, akik tényleg tudnak valami értelmes infót adni és nem csak azért vannak itt, hogy levezessék a frusztrációjukat.

2019. ápr. 14. 10:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Az is fontos, hogy akinek a határőr nem adja meg a beutazás lehetőségét azt nem fisszafordítják Grúziába, hanem eljárást indítanak utánna
2019. ápr. 14. 11:03
 4/10 D. Brasco ***** válasza:
100%
Nem tudom mit paráztok ezen a hatarátlépésen meg nyelvtudás dolgon mert gruziábol azerbajdszánba kb annyi atmenni (kis tulzassal)mint mondjuk tőlünk a horvátokhoz.....
2019. ápr. 14. 11:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

4.-nek.

Áááááááááá, dehogy!

Te, meg én, (Az 1. válaszoló vagyok)nem értünk, nem érthetünk, ehhez, csak a kérdező! Itt rajta kívül más még a falujából sem ment soha. :)

2019. ápr. 14. 11:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Fel vannak készülve a határon az ilyen eshetőségekre, van náluk papír magyarul a kérdésekkel, te meg ráböködsz a válaszra. Kicsit gagyi google translate-os de lehet azért érteni.
2019. ápr. 14. 12:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. ápr. 14. 12:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nem lesz, voltam ennél ezerszer gázabb határokon, csak nyugati nyelveket beszélek és mindig minden rendben ment.
2019. ápr. 14. 21:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Ahogy mondták nem lesz semmi. Angolul beszélővel nem találkoztam. De ha bemondod hogy Ramil Safarov meg Madzsarisztán még hátba is veregetnek!
2019. ápr. 24. 06:22
 10/10 anonim válasza:

utolsó :DDDD

Kérdező, túlélted?

2020. dec. 21. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!