Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Mennyire drága egy kb. egy...

Loulou8 kérdése:

Mennyire drága egy kb. egy hetes utazás Tokióba?

Figyelt kérdés

2019. febr. 27. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
4%
Kb egy milla.
2019. febr. 27. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Ez nagyon sok mindentől függ, első körben attól, hogy hányan mennétek és mik az igények.

Ha egyedül utazol úgy általában drágább, ha ketten mentek és oztoztok a szállodai szobán akkor máris kedvezőbb.

A repjegyet olyan 140-200 ezer forint között per fő gondolom reálisnak, ha rugalmas vagy a dátumot illetően érdemes akcióra várni.

Szállás: ez teljesen az igényektől függ, a hosteltől az 5*-s szállodáig mindent megtalálsz Tokióban. Egy alap saját fürdős szálloda olyan 50 EUR-tól kezdődik éjszakánként, de ha reggelit és kicsit több szolgáltatást szeretnél akkor már inkább 100 EUR/éj a reális.

Költőpénzre, kajára szintén igény szerint kell kalkulálni, de szerintem napi 50 EUR kerettel kényelmesen meg lehet lenni.

Akciós útra egy példa: [link]

2019. febr. 27. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

Az előző válaszadó jól lőtte be a túl-ig kategóriákat, csak betett mellé egy olyan linket, ami eléggé drága és primitív.

Javaslom a kérdezőnek, hogy amennyiben vásárlásra kerül a sor, ne használjon olyan közvetítő oldalt, ami túláraz és tehetségtelen.

Némileg jobb repjegy árat érhet el saját kereséssel: [link] illetve a szállásárakban jobban jár a trivago közvetlen használatával.

2019. febr. 27. 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Extrém esetben javaslom követni Kőrösi Csomát, akkor jössz ki a legolcsóbban. De ha át tudod úszni a Japán-tengert, még olcsóbb. Addig meg autostop, Kínán át. Nem viccelek, sokan csinálják. Múltkoriban találkoztam egy spanyol sráccal, aki couch-surfinggel és stoppolt Sanyolból Magyarba, egy hét alatt ideért ingyen. Aztán van, aki erdőben csövezik (ezt én is csináltam hetekig), de azért keletebbre ha kifogsz egy jópofi viperát, vagy skorpiót, az egy kicsit lassíthatja a haladást. Csak hogy az alsó határt is nézzük.

(Csak zárójeles, mert nem Tokió, csak Japán: ingyen lehet házhoz jutni, külf9ldieknek is, mert extrém módon néptelenedik a japán falvak többsége. Cserébe kötelesség megművelni a földet, így a Japán kormány is, és a kuncsaft is jól jár. Csak ne Hokkaido-n télen, mert egy száz fős faluban nem biztos, hogy modern fűtésrendszert taláni... Akkor már inkább a viperák.)

2019. márc. 3. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért pont Tokió? Lehető legdrágábban jönnél ki. Annyi pénzből máshol lehet sokkal tovább tudnál lenni.
2019. márc. 7. 09:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 napot voltam és kb 300 ezer volt a repjeggyel együtt, de sok költő pénzt is vittem, 250-ből is kijött volna. A repjegy 140k volt, a szállás 85k körül (forintban persze).
2019. márc. 14. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!