Utazunk vagy sem?
Figyelt kérdés
Ma reggel meghalt az apósom. Szerettük. Viszont december 1-én utaznánk Thaiföldre amit 1 éve terveztük. Már minden ki van fizetve. Ilyenkor illik menni nyaralni? vagy bukta az egész?2018. okt. 30. 09:56
1/10 anonim válasza:
"Ma reggel meghalt az apósom. Szerettük. Viszont december 1-én utaznánk Thaiföldre..."
Gondolom mennyire szerettétek, ha ma reggel halt meg és délelőtt 10kor már ilyet kérdezel...
2/10 D. Brasco válasza:
Rajtad ez mit segít,hogy szerintünk illik-e vagy sem......vagy ha azt mondom nem akkor lemondod?!?
3/10 anonim válasza:
A temetés után egy héttel ha elutaztok, már nem szólhat meg a rokonság.
4/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat bár nem a kérdésere válaszoltatok. Igen, lemondjuk ha nem illik. Igen, szerettük, és azért foglalkoztat a kérdés mert akkor az utazást is lemondjuk , meg mindent amit kell ilyenkor tenni megcsináljuk. Nincs gyakorlatunk benne , még nem kellett temetéssel kapcsolodó dolgokat intéznünk eddig. Az embe agya ilyenkor mindenfelé jár
2018. okt. 30. 10:23
5/10 A kérdező kommentje:
3-nak. köszönöm a választ
2018. okt. 30. 10:24
6/10 anonim válasza:
En biztosan elmennek, aki meghalt annak mar mindegy a tobbi nem nem erdekel mit mond. A gyasz nem azon mulik hogy otthon sirtok vagy Thaifoldon nyaraltok. Ott is lehet ra emlekezni es itthon maradva is el lehet felejteni. Szoval en gondolkodas nelkul mennek.
7/10 anonim válasza:
Nekem anyukám halt meg, (igaz már 9 éve), a temetés után egy héttel elmentünk a Balatonra a párommal. Úgy éreztem kell! Kell, hogy egy kicsit kikapcsoljak. Hosszú, kínzó betegség után hagyott itt minket. Nagyon nagyon szerettem őt, de tudtam, hogy ő biztos nem haragudna érte, ha “látná”, hogy egy kicsit jobban érzem magam. Persze azért a faluban volt visszhangja, hogy biztos nagyon gyászolom, hogy már nyaralni kell menni, de nem érdekelt. Attól én még gyászoltam.
8/10 anonim válasza:
Szia kérdező! Mifelénk egy évig illik viselni a fekete ruhát. Nem tudom belegondoltál-e már de thaiföldön nagyon meleg lesz abban a fekete göncbe ha minden szabályt betartasz ahogyan illik!
9/10 anonim válasza:
Nekem a nagypapám az esküvönk elött egy hónappal halt meg.
A össze ültünk anyukám testvéreivel és nagymamámmal és egyértelmüen mindenki azt szavazta meg, hogy legyen esküvö és lagzi is.
Még nagymamám a lagziba is eljött, habár 9-kor haza ment(de szerintem akkor is haza ment volna ha a nagypapa él). A nagypapa gyerekei meg nem ropták egész éjjel, de a fiatalok ugyan úgy ünnepeltek.
Nem nem illetlenség
10/10 anonim válasza:
A szállásokat ilyenkor még általában vissza lehet mondani és vissza kapjátok a pénzt. A repjegy gázosabb de komolyabb légitársaságoknál ilyenkor át lehet rakatni másik időpontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!