Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Utazunk vagy sem?

Utazunk vagy sem?

Figyelt kérdés
Ma reggel meghalt az apósom. Szerettük. Viszont december 1-én utaznánk Thaiföldre amit 1 éve terveztük. Már minden ki van fizetve. Ilyenkor illik menni nyaralni? vagy bukta az egész?
2018. okt. 30. 09:56
 1/10 anonim ***** válasza:
39%

"Ma reggel meghalt az apósom. Szerettük. Viszont december 1-én utaznánk Thaiföldre..."

Gondolom mennyire szerettétek, ha ma reggel halt meg és délelőtt 10kor már ilyet kérdezel...

2018. okt. 30. 09:59
 2/10 D. Brasco ***** válasza:
55%
Rajtad ez mit segít,hogy szerintünk illik-e vagy sem......vagy ha azt mondom nem akkor lemondod?!?
2018. okt. 30. 10:01
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
A temetés után egy héttel ha elutaztok, már nem szólhat meg a rokonság.
2018. okt. 30. 10:20
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat bár nem a kérdésere válaszoltatok. Igen, lemondjuk ha nem illik. Igen, szerettük, és azért foglalkoztat a kérdés mert akkor az utazást is lemondjuk , meg mindent amit kell ilyenkor tenni megcsináljuk. Nincs gyakorlatunk benne , még nem kellett temetéssel kapcsolodó dolgokat intéznünk eddig. Az embe agya ilyenkor mindenfelé jár
2018. okt. 30. 10:23
 5/10 A kérdező kommentje:
3-nak. köszönöm a választ
2018. okt. 30. 10:24
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
En biztosan elmennek, aki meghalt annak mar mindegy a tobbi nem nem erdekel mit mond. A gyasz nem azon mulik hogy otthon sirtok vagy Thaifoldon nyaraltok. Ott is lehet ra emlekezni es itthon maradva is el lehet felejteni. Szoval en gondolkodas nelkul mennek.
2018. okt. 30. 10:59
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Nekem anyukám halt meg, (igaz már 9 éve), a temetés után egy héttel elmentünk a Balatonra a párommal. Úgy éreztem kell! Kell, hogy egy kicsit kikapcsoljak. Hosszú, kínzó betegség után hagyott itt minket. Nagyon nagyon szerettem őt, de tudtam, hogy ő biztos nem haragudna érte, ha “látná”, hogy egy kicsit jobban érzem magam. Persze azért a faluban volt visszhangja, hogy biztos nagyon gyászolom, hogy már nyaralni kell menni, de nem érdekelt. Attól én még gyászoltam.
2018. okt. 30. 11:46
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Szia kérdező! Mifelénk egy évig illik viselni a fekete ruhát. Nem tudom belegondoltál-e már de thaiföldön nagyon meleg lesz abban a fekete göncbe ha minden szabályt betartasz ahogyan illik!
2018. okt. 30. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:
79%

Nekem a nagypapám az esküvönk elött egy hónappal halt meg.

A össze ültünk anyukám testvéreivel és nagymamámmal és egyértelmüen mindenki azt szavazta meg, hogy legyen esküvö és lagzi is.

Még nagymamám a lagziba is eljött, habár 9-kor haza ment(de szerintem akkor is haza ment volna ha a nagypapa él). A nagypapa gyerekei meg nem ropták egész éjjel, de a fiatalok ugyan úgy ünnepeltek.

Nem nem illetlenség

2018. okt. 30. 12:44
 10/10 anonim ***** válasza:
A szállásokat ilyenkor még általában vissza lehet mondani és vissza kapjátok a pénzt. A repjegy gázosabb de komolyabb légitársaságoknál ilyenkor át lehet rakatni másik időpontra.
2018. okt. 30. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!