Van köztetek, aki utazott már Dél-Koreába?
Figyelt kérdés
Kérdésem lenne, hogy mennyiből tudtátok kihozni az utazásotokat?
Esetleg van aki tervezi, de nincs kivel? Én jövő nyáron utaznék,egyenlőre még egyedül.
2018. szept. 9. 20:05
1/8 anonim válasza:
Mi voltunk 4 éve , és jövő nyárra tervezünk megint menni.
Anyagiakat nem írok, mert mindenkinek más az összeg. Mások az igények, de tény, hogy nem volt olcsó. Ugyanis mi premium economyval megyünk ( nem turista, de nem első osztály..) Szállodába megyünk. De nekünk így éri meg. Az ország nem drága, és gyönyörű.Imádom.
2/8 anonim válasza:
Repjegyet már 400 euró alatt lehet fogni, általában Koppenhágából meg Amszterdamból, de néha budapesti indulással is. 300k alatt meg lehet úszni az egészet, ha nem akarsz flancolni.
3/8 anonim válasza:
Keress rá az Oh my brush blogra vagy csatornára. Viki egy éve volt és sokat ír róla. Láttam is videót ahol a költségeiről beszélt, de most sajnos nem találom.
4/8 anonim válasza:
Szerintem azt a videót privátba tette vagy törölte, mert én se találom. Egy másik videóban mondta, hogy a repjegyet úgy vette, hogy kb. felére le volt árazva vagy valami ilyesmi, szóval nagyon olcsó volt. :)
5/8 anonim válasza:
Igen, azt mondta csak emiatt vágtak bele az útba. :)
6/8 anonim válasza:
En voltam most nyaron és jovore is megyek. Mivel kint tanultam ezert nem tudom amugy mennyibol jonne ki, de vannak olcso szallasok es az ottani dolgok se dragak. Nagyon szep:)
7/8 anonim válasza:
R-patcz most konkrétan csak dicsekedtél, de meg nem válaszoltad a kérdést. XDXD
8/8 anonim válasza:
Nem allt szandekomban dicsekedni. Leirtam hogy velemenyem szerint nem olyan dragak a kinti dolgok. Es kerdezte a kerdezo hogy ki megy esetleg jovore es mivel enis egyenlore egyedul megyek ezert irtam. Nem kell rogton rosszra gondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!