Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Biztonságos most Indonéziába...

Biztonságos most Indonéziába utazni?

Figyelt kérdés
A hónap végén utazók, és kicsit megrémültem az össze-vissza robbantások miatt amik a napokban történtek.

2018. máj. 20. 00:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Indonéziában a terrorfenyegetettség mértéke magas. A terrorista cselekmények fő célpontjai az állami intézmények mellett a külföldiek által előszeretettel látogatott üdülőhelyek, bevásárlóközpontok, repülőterek, vallási kegyhelyek lehetnek."

Forrás:

[link]

De nem csak a robbantások okoznak most ott gondot, hanem a vulkánkitörések is.

[link]

Neked kell eldöntened, hogy saját felelősségre bevállalod-e vagy sem?

Mindenesetre, ha az indulás mellett döntesz, előtte érdemes beregisztrálni a konzuli szolgálatnál:

[link]

2018. máj. 20. 13:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Surabaya volt az egyik célpont de lehet azt át kellene szerveznem.

Köszi mégegyszer!

2018. máj. 20. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
Indonézia full biztonságos, én két teljes hónapot voltam, robbantottak, na és, hol nem, lehet 3 nap múlva Budapesten fognak, hagy így gondolkodsz akkor menj le a pincébe és zárd magadra. Indonézia nagyon jó hely csak sajnos egy élet is kevés hogy megismerd, ha mehetsz akkor menj ne pedig ilyen baromságokkal foglalkozz, az hogy fölrobbantanak kb kevésbé esélyes mint a lottó ötös, előbb fognak elütni itt az országban. Az első meg az inkompetens, paranoid, külügy baromságát linkelte be, ne foglalkozz vele.
2018. máj. 20. 20:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Megfordultam én is néhányszor Indonéziában, úgy 2-3 havonta rendszeresen. Most szerettük volna Surabayát is útba ejteni.
2018. máj. 20. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!