Thaiföldi utazas esetén szükséges visszafelé repjegy?
Figyelt kérdés
.. Úgy értem, hogy ha kiutazok, beengednek az országba, abban az esetben, ha még nincs meg a repjegyem visszafelé?
Köszi!
2018. ápr. 26. 09:46
1/11 anonim válasza:
Nem kötelező a thaiok részéről, azonban a légitársaság megtagadhatja az utaztatásodat, ha csupán egy irányban akarsz menni. Mivel csak te tudod, melyikkel akarsz utazni, érdemes utazni Tripadvisoron és hasonló oldalakon.
Amúgy vágod, hogy az egyirányú jegyek jellemzően nem olcsóbbak, mint a retúr?
3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, de köszi a tippet. Azért nem vennék, mert onnan valószínű mennék tovább Malajziaba. Ha már Ázsiában vagyok, fillérekért lehet továbbjutni.. csak a pontos dátum kérdéses ugye.. Köszönöm!
2018. ápr. 26. 11:50
4/11 anonim válasza:
semmi gond, nem kell visszafele repjegy es egy legitarsasag sem fogja megtagadni az utazast, utazz norwegiannal, flydubai-al ezek fapadosak es nem dragabb az egyiranyu jegy mint a return fele
5/11 anonim válasza:
4-es! Nincs fapados gép interkontinentális utakon..
6/11 anonim válasza:
5. na ne mond, a Norwegiannal jöttem haza Bangkokból Oslói átszállással.
7/11 anonim válasza:
6-os, gondolom kaptál kaját a gépen, és nem fizettél érte. Ha egy fapadosnak titulált légitársaság beköszönön egy másik piacra akkor onnantól az a szolgáltatás már nem fapados.
8/11 anonim válasza:
7. értsd már meg hogy fapados, nem kaptam kaját de még egy pohár vizet sem, semmit egyáltalán semmit, sőt az asszony sem, sőt még azért is külön fizettünk hogy a hátizsákot elhozzák, de mint mondtam a flydubai is megy Pozsonyból és az is fapados, továbbá a Norwegian még az USA-ba is megy mint fapados
9/11 anonim válasza:
Thaifold teruletere nem lephetsz be egy iranyu turistavizumal. A belepesnel csekoljak. Ha meg is meguszod az ellenorzest akkor szerencsed van de en nem kockaztatnek... mivel thai vizumot is ugy kapsz hogy bekel mutatnod a repjegyet stb
10/11 mytravel válasza:
Kezdjük ott, hogy magyaroknak eleve nem kell vizum Tájföldre. Kapsz egy pecsétet az immigration-nél és hajrá. Akárhányszor ott jártam, soha nem kértek visszajeszet. Mert ahogy a kérdezö irta, nem biztos, hogy onnan fog visszamenni. Èn is csináltam már igy, ugyhogy müködni fog. Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!