Mire érdemes figyelni annak aki Thaiföldre megy?
Figyelt kérdés
Kiutazok Thaiföldre 10-15 napra, de egyéni szervezés mert rokonhoz megyek, így nem tudom ,hogy mire kéne figyelnem az egészségem szemponjából?Lehet enni az utcai árusoknál?Kell valamiylen oltás?Miylen gyógyszereket érdemes magammal vinni?
Előre is köszi a válaszokat!
2010. jún. 8. 10:39
1/7 anonim válasza:
Miért nem a rokonokat kérdezed?Ha valakik hát akkor ők pontos választ tudnak adni neked,hiszen ott élnek...
2/7 A kérdező kommentje:
mert még nagyon rövid ideje vannak kinnt....
2010. jún. 8. 18:30
3/7 anonim válasza:
én egy hónapot voltsam kint és nem kell oltás.Enni természetesen lehet ha te szereted az Thai "finomságokat,,
és én csak banános palacsintát ettem(bevallom finom volt,ha nem ettél még próbált ki) mást nem ettem.Én csak hányingerre vittem gyógyszert de ha te nem vagy rá hajlamos akkor nem kell.Szerintem nagyon nem érdemes gyógyszereket vinni mert ott a legjobbak a gyógyszerek.
4/7 anonim válasza:
Én 2 hétre mentem ki, de végül hónapokig maradtam. Oltás nem kell, de ha parázol, akkor keresd fel a háziorvosodat és ő megmondja, hogy milyen mérget nyomj magadba. Thaiföld csodálatos hely, élvezni fogod. Az utcai árusoknál egyél nyugodtan, a legfinomabb csirkét, amit életemben ettem, azt egy oldalkocsis motorkerékpárról vettem Phuket városban az éjszakai piacon. Ha szereted a csípős ételeket, akkor jó helyre mész. Mindenképpen próbáld ki ezt a két levest: Tom Kha Gai és Tom Yam Gung. Ennél a kettőnél kevés jobb kaja van a világon. Amire nagyon kell figyelned, hogy soha semmilyen körülmény között ne igyál csapvizet. Ne igyál olyan helyen üdítőt jéggel, ahol nem biztos, hogy nem csapvízből csinálták a jeget. Hidd el ez nagyon fontos lehet, tapasztalatból beszélek. 40 km-re voltam a szállásomtól motorral -hátam mögött egy feltűnően csinos thai tündérkével- mikor rám jött a hascsikarás. Szegény nem értette, hogy miért száguldunk haza. Hú de nagyon kellemetlen volt. Kész csoda, hogy nem kuláztam össze magam még a motoron. Utána 3 napig cifrafosásom volt. Hasfogót vigyél, de ott is lehet mindent kapni. Vigyél magaddal sok kotont, szükség lehet rá. A lányokkal legyél kedves, figyelmes, sokszorosan meghálálják. Mond azt nekik, hogy nagyon aranyos vagy, jó veled, de holnap sajnos haza kell mennem. Másnap mikor visszavitted megismerkedésetek helyére pedig elviszel egy vagy két másikat. Nem korrekt, de sokkal izgalmasabb heted lesz így. Én hónapokig nyomtam ezt a szöveget. :)
5/7 anonim válasza:
Off (bocsi): Állítólag az ott élő pasik k*rváznak :D
6/7 anonim válasza:
Állítólag igen. Én is így hallottam...
07:37
7/7 anonim válasza:
Én 4 hetet voltam kint, a bisztonság érdkében beoltattam magam, tök jó volt kint a pasikról csak annyit, hogy némelyikük elég "nőies".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!