Körülbelül mennyi költőpenzre lenne szükse 2 főnek 4-5 napra Dubaiban?
Annak azért szerintem elégnek kell lenni.
DE amit érdemes megnézni, hogy mit akartok ott megnézni, és csinálni. Azoknak a belépöjegyeit már most megtudod nézni a neten. Az étkezésre szerintem 20-30dollár/nap/fö számolj, és ebben így benne van egy egyszerübb éttermi étkezés és nassolás is, streetfood meg olcsobban kijön.
A taxira nem tudok mint mondani, de az is azért mindenképpen egy nagyobb összeg.
300 USD/nap? Az bőven elég, sőt sok is.
Én 2015-ben voltam egyedül és 5 nap alatt kb. 100-120e Ft ment el ugyanezekre, ebben benne volt a tömegközlekedés, taxi, ebéd, vacsora, Burj Khalifa belépő, jeep szafari.
Szia! Mi pár hónapja voltunk másodszor Dubaiban, eleinte taxival jártunk, az itthoni árakhoz képest nem drága, de olcsóbb alternatíva a tömegközlekedés. Nagyon könnyű használni, mi főként a metrót használtuk, semmiképp ne hagyjátok ki ha ott vagytok, már az is egy élmény.:) Nem tudom melyik reptérre érkezik a gépetek, mi wizz airrel mentünk, az nagyon külső reptéren volt(DWC), onnan taxival mentünk a szállodába, 25 percet biztosan autókáztunk, 4000Ft lett a végösszeg :)
Strandokhoz is lehet menni busszal is, hosszú nadrág, vállat takaró felső mindig legyen! bevásárlóközpontba véletlen sem engednek be térd fölé érő szoknyába/nadrágba :/ Az étkezés nem drága, mi főként gyorskajáldákat választottunk(kínai, indiai, meki, kfc...). A pénzt ha tehetitek inkább a reptéren vagy bevásárlóközpontban váltsátok, mert a szállodák elég lehúzósak szoktak lenni. Vannak kisboltok is, ott is betudjátok váltani. Nem tudom dohányoztok-e, de a dohányárú is olcsóbb, 6-700Ft/doboz. :) Ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan írj privátban, szívesen segítek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!