Japánba autóval lehetséges?
Figyelt kérdés
Spanyolbol akarok egy wv t4 menni. Idaig is ezzel jottem, soo nem ujdonsag. De vajon ki irna a kocsi? Hol erdemes takolni es atkelni, azaz mely utvonalon, mert vannak arrafele haboruk is.
Kinaban tudja vki a dizel arat kb?
2017. okt. 7. 09:45
1/5 anonim válasza:
én mentem már spanyolból japánba kocsival, semmi extra, kínában a 95ös kb 5 yuan, de a keleti részeken lehet 7 is, a végén csak hajóval tudsz átkelni, amihez kell majd exportpapír, ezt kantonban (guangzhou) tudod kérni vagy hongkongban
2/5 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerult a komp es mikor mentel?
Ha tudsz adni (biztosan) tippeket es elmenybeszamolot, azt is szivesen veszem.
2017. okt. 7. 10:52
3/5 anonim válasza:
Nem lenne egyszerübb kint venni egy toyotát?
Szeruntem a szállítás drágább,mint egy szaros t4-es...
4/5 anonim válasza:
Először forgasd a helyesírás szótárat, azt utána álmodozzál csóró proli.
5/5 D. Brasco válasza:
A múltkor még rendesen tankolni sem volt pénzed már meg japánig akarsz elautózni.....hát hogyne....
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__88..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!