Kínába kivándorolni megérné? Jó ott az élet magyarországi szemmel?
Valamennyit tudok a kínai kultúráról és társadalomról és találkoztam már kínaiakkal is, szerintem szimpatikus emberek és a kultúra is tetszik.
Azt tudom, hogy vidéken nagy a szegénység, de már ott is vannak tűrhetőbb helyek amik elérték Románia szintjét, a városok pedig nagyon fejlettek, érdekes hogy az új közterek, utcák inkább hasonlítanak Budapestre, mint a Nyugat-európai városokra csak ilyen sci-fisebb kivitelben.
Van itt olyan, aki járt, esetleg élt is Kínában? Szerintetek jó hely? Lelkileg, hangulatilag jobb kínaiak között élni, mint magyarok között?
Voltam egy honapot Kinaban, nagyon Jo hey AZ emberek sokkal de sokkal segitokeszebbek es baratsagosak mint a barom magyarok. Varosokban hatalmas a vasarloero AZ emberek messze nem szegenyek, videken szegenyebbek de ez is orszagreszenkent valtozo. Mi fejletsegben meg sem kozelitjuk Kinat semmilyen teren, mig a Magyar tarsadalom mukodeskeptelen addig a kinai nagyon is jol mukodik.
En barmikor kikoltoznek Kinaba de komoly vegzettseg es nyelvtudas nelkul eselyed since hogy Ott elhess
Ha először valami egyszerű munkát vállalok (pl. pénztáros lennék a pekingi Starbucks-ban) azzal meg tudnék élni ott?
Valamelyik piacon is szívesen lennék árus, ha ezzel eleget lehet keresni egy alapvető életre.
Jobban meg szeretném ismerni a kínaiakat és az országukat. Szerintem egy csodálatos kultúra és társadalom, amit sajnos sokan félreismernek, mert mindent úgynevezett "modern nyugati" szemszögből néznek.
Kína nem bevándorló ország.
Még bevándorló országok kínai közösségei se fogadnának be. Csak a legalja kínaiak állnának szóba veled, azok is csak a vélt haszon miatt, amíg fizetsz. És igazuk is van.
Ha férfi vagy, esetleg tapadnának rád a lányok, amíg ki nem derülne, hogy nem viszed el őket nyugatra.
Nyelvtudás nélkül esélytelen...
Pénztáros?Eladó? És mégis hogy fogsz kommunikálni az emberekkel?:) Nem rossz indulatból írom, de szerintem ebbe kicsit bele kéne gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!