Szeretnék Pakisztánba elutazni nyaralni. Aki járt már ott írna róla kicsit?
Az egészséges életösztön nem paranoia. Kizártnak tartom, hogy mindent láttál, ami szép és látnivaló, továbbá kevésbé veszélyes (labilis).
Elég sok helyen jártam, veszélyesnek tartott vidékeken is, de Pakisztán azért túlzás. Az nekem kevés lenne, hogy elmondhassam, voltam ott. Erős korlátozásokkal meg minek?
#14-nek
Egyiptom, ahol egyes vidékekre kizárólag géppuskás katonai kísérettel lehet menni, és ahol megkéselték egyik utastársamat.
Mexikó, ahol szintén egyes tartományokban katonai ellenőrzéssel, napkeltétől napnyugtáig lehet tartózkodni.
Peru, amikor még nem volt ajánlott az ország közepén Cuzco környékén csatangolni. Vagy ahol a limai tengerparton nem sokkal előttem késsel raboltak ki egy fiatal párt. És ahol a városban folyó patak hídjára ki van íva, aki átmegy a túloldalra, azért a perui állam semmiféle felelősséget nem vállal.
Korábban Romániának is voltak ilyen területei a hegyek belsejében.
17. köszi
Egyiptom, Peru megvolt
Mexikó márciusban lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!