Törökország tengerparti üdülőövezete (Antalya) mennyire biztonságos idén nyáron? Mennél oda nyaralni?
"Első meg teljesen nonszensz dolgokat ír, egy 5 csillagos szállodában ülve nem fognak tüntetőnek nézni"
Bocs, de én kérek elnézést, hogy azt mertem feltételezni, hogy néha kimész a szállodából az utcára is !!
Balga módon az szembe sem jutott, hogy a szállodai szobádba bezárkózva fogsz "nyaralni".
Amúgy engem igazol az is, hogy egyáltalán feltetted a kérdésedet, hiszen te magad kérdőjelezted meg ezzel a helyi közbiztonságot!
(Az meg, hogy az USA-val hasonlítgatod össze a jelenlegi közállapotokat, nem kicsit röhejes.)
A válaszod alapján látni, hogy annyi sem várható el tőled, hogy összefüggést találjál a bizonytalan törökországi állapotok és a szállodaipar jelen pangása között...
EZ a szálloda az egyik legjobb, ahová mennénk, azért ilyen drága, és itt nincs pangás. Egyébként ez tényleg olyan szálloda, ahonnan ki se kell tenned a lábad ha nem muszáj , mert itt minden van, szórakozási és sportolási lehetőségek is. De nyilván 1-2 napra elmennénk kirándulni, de nem tüntetésekhez :-)
Elhiszem h van ahol kevesebb a turista, és igen, a kérdést azért tettem fel mert sajnos bizonytalan a helyzet. :-/
részemről akkor sem mennék most Törökországba, ha vattába csomagolnának, annyira biztonságos lenne, mert egy lyukas garassal sem szeretném egy emberi jogokat sárbatipró diktatúra gazdaságát támogatni
annyi szép hely van még a világon...
Igen Utolsó, sajnos nem sok használható választ kaptam, talán 1 kivételével csak olyanok válaszoltak akik soha életükben nem jártak Törökországban, és abszolút nincsenek képben a helyzettel, de valamit hallottak valahonnan h ott most biztos nem túl jó...
AMit a 16-os linkelt szintén nem hasznos, mert nem írta le h mégis hol lehet ilyen szállásokat találni. Azzal hogy egy screenshoton oda van írva h 16 EUR per éjszaka, nem igazán vagyok kisegítve, ki tudja mire vonatkoznak, mikorra...
17-es érvelése számomra nem állja meg a helyét. Attól még mert egy turista se menne Törökországba Erdogan nem fog se lemondani, se politikát változtatni, viszont pont a kisemberek, akik a turizmusban dolgoznak szívnák meg és veszítenék el munkájukat.
Igaz hogy sok szép hely van a világon de ár-érték arányban Törökország nagyon megéri szerintem.
Nem gondolom alapból veszélyesnek az oda utazást, hacsak valami váratlan esemény nem történik az utazáskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!