Mennyibe kerül egy utazás Észak-Koreába?
Tudom, hogy nem lehet csak úgy bejutni oda, hanem egy pekingi turistacsoporttal (vagy ki minek hívja), de egy ilyen mennyibe kerül? Aki esetleg volt már ott, annak hogy volt? És csak Phenjanba lehet elmenni, vagy az ország más részére is, gondolok itt a kínai határon lévő hegyre. És ha ezzel a csoporttal megyek, mennyire engedik az embert szabadon? Vagy egy ilyen hogy működik?
Akinek volt már lehetősége beutazni oda, bármilyen módon, tud valamit mondani róla? Mert például azt olvastam, hogy a határon elvesznek minden elektronikai kütyüt meg dél-koreai dolgokat, mégis láttam neten sok videót, amit külföldi turisták csináltak. Most akkor ez hogy is van?
Lehet, hogy bolond vagyok, illetve nem lehet, ez tény, de egyszer mindenképpen el akarok oda jutni.
Csak csoportosan csak helyi vezetővel csak a kijelolt utvonalakon lehet mozogni!
A szabadon engedest nyugodtan elfelejtheted minden féle szempontbol.....még az is kontrollálva lesz mikor mehetsz wc-re es ott mennyi ideig tartozkodhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!