Kezdőoldal » Utazás » Ázsia » Dubaiba mennyi költőpénzt vigyek?

Dubaiba mennyi költőpénzt vigyek?

Figyelt kérdés

7 napra mennénk.

Amire költenék: sivatagi jeepes tura tevegelessel, burj khalifa, taxi, kaja, a piacon egy ket aprosag vasarlasa az itthoniaknak.

Kb milyen osszegre szamitsak?

2017. jan. 29. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Kb. 70e Ft/fő.
2017. jan. 29. 15:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Ne vigyél egy fillért sem, viszont legyen nálad a bankkártyád!

Ha kp. kell, ATM-et keresel valahol.

2017. jan. 29. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:
34%
remelem az első valaszoló nem gondolta komolyan a 70 ezer ft-ot, annyi Görögorszagban nem eleg egy hétre, nem hogy Dubaiban.
2017. jan. 29. 17:30
 4/10 anonim ***** válasza:
napi 70re gondolt szvsz. Az már reálisabb.
2017. jan. 29. 17:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Teljesen komolyan gondoltam, arra amit ír elég ennyi pénz.
2017. jan. 29. 17:52
 6/10 anonim ***** válasza:
8%
napi 1 tizes a taxit nem futja ki.
2017. jan. 29. 17:56
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Ha reggeltől estig taxizik, akkor nyilván nem, de ésszerű keretek között nem megy el rá sok pénz, Dubajban kifejezetten olcsó a taxi, de a válaszod alapján te még nem jártál sokszor arrafelé.
2017. jan. 29. 18:18
 8/10 anonim válasza:

Szia! Nem tudom mikor jossz,de a safarit es a burj khalifat(nezd meg mikor van naplemente h nappal es sotetben is lathass mindent) is foglald le interneten ptthonrol bankkartyaval. Gondolom az old soukba mesz csecsebecseket venni,mindent brutal alkudjal a fele arra. En 5-ert szoktam gyongyos kistaskat venni a lanyoknak,mini shisha 25 a fiuknak,hutomagnes 5-10,homokdiszek valtozo 50-100(ajanlom a Carrefourban-itteni tesco akar beszerezni ezeket ;) )

Jo utat!

Kajalni: minden koszosabbnak tunik egy hely annal ugye olcsobb es izletesebb. Erdemes szemrebbenes megkerdezni olyannak aki eloszor jar erre,h milyen orszag kajajat aruljak,mert az indiai tul csipos,a fulop tul ecetes,stb. De mindenkeppen probalgassatok street foodot,en sokkal jobb elmenynek tartom,mint egy puccos helyet :)

2017. febr. 12. 12:13
 9/10 anonim válasza:
Szemrebbenes nelkul ertettem a kerdesest. Nem fognak rasszistanak nezni,de nagyon sokfele etterem van,lehet nem birja a gyomrotok a nyers kajat mondjuk ;)
2017. febr. 12. 12:15
 10/10 anonim válasza:
Dubaiban mindenhol lehet fizetni bankkartyàval.nekem azt mondtàk dollart vigyek, reptèren atvaltottam hatalmas bukta volt. A penzvàltason tobbet buktam mint amit osszesen koltottem. Figyelem!! Ne valtsatok penzt MINDENHOL lehet fizetni kartyaval, taxiban is!!!
2023. nov. 4. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!